Tervetuloa aurinkoiseen blogiini!

Tervetuloa ihanaan ja aurinkoiseen blogiini. Täällä voit lukea lisää elämästäni ja kommelluksistani sekä ajatuksiani muun muassa noudattamastani vegaaniruokavaliosta (ja tietenkin herkullisia reseptejä!), urheilullisesta elämäntyylistäni, lemmikeistäni sekä työstäni. Tulet oppimaan paljon minusta eivätkä mielipiteeni varmasti jää pimentoon, sillä tulet pian huomaamaan, että osaan olla varsinainen rääväsuu.

Miksi sitten olen perustanut tämän blogin? En hae blogillani pelkkää huomiota, vaan haluan yksinkertaisesti jättää maailmaan jäljen siitä, mitä juuri minä ajattelen asioista. En kirjoita varsinaisesti millekään tietylle ihmisryhmälle, eikä tätä blogia ole tarkoitettu vain minut tunteville ihmisille, vaan blogini tekstit on tarkoitettu aivan jokaiselle ihmisille vauvasta vaariin. Vaikka tämä onkin lifestyle -blogi, kirjoitan etupäässä itse itselleni ikään kuin päiväkirja tavoin. Blogini on ikään kuin päiväkirja, jonka avulla voin itsekin joskus vanhempana palata tämänhetkisiin ajatuksiin ja mietteisiin. Tietyllä tavalla kirjoittaminen on aina ollut minulle terpeuttinen kokemus, ja nyt saan sen avulla tuoda mielipiteeni julki ja ehkä muuttaa maailmaa.

Lifestyle -blogi ajatusten jakamiseen

Entä miksi olen päättänyt kirjoittaa blogiani julkisesti? Tiedostan, että julkisuudella saattaa olla haittapuolensa ja että joku saattaa käyttää jakamaani informaatiota minua vastaan. En kuitenkaan koskaan jakaisi blogiini loukaavaa tai väärää informaatiota vaan kirjoitan asioista juuri niin kuin ne ovat ketään syrjimättä. Toivon, että blogitekstejäni lukemalla joku saattaa saada inspiraatiota vaikeaan tilanteeseen elämässä. Jaan blogissani arkaluontoisiakin asioita ja kerron lukijoilleni juuri niitä asioita, joita itsekin olisin halunnut kuulla silloin, kun itselläni ei pyyhkinyt elämässä niin hyvin.

Räikeimmät asiat joita haluan tuoda esille ovat tietenkin elämäntyyliini liittyvät asiat – onhan tämä loppujen lopuksi lifestyle blogi. Kerron lisää esimerkiksi niin kovasti pelätystä vegaanielämäntyylistä ja jaan reseptejä vegeruokaan, jota jokainen voi tehdä helposti kotona ja joka maistuu paatuneimmallekin lihansyöjälle. Lisäksi kerron lisää siitä, kuinka etenin sohvaperunasta sali-intolilijaksi – mutta kuinka on edelleen ihan ok silloin tällöin vain makoilla sohvalla syömässä sipsiä.

Toivon, että nautit kirjoituksistani ja että ne saavat sinut ainakin miettimään, voisitko sinäkin uskaltaa ottaa tärkeitä askeleita elämässäsi.