Kuka olen?

Nyt kun olet yhtä tai toista kautta päätynyt blogiini ja ehkäpä jo lukenut joitakin postauksiani, sinua varmasti kiinnostaa tietää, kuka minä oikein olen? Tässä blogini osiossa haluaisinkin lyhyesti kertoa itsestäni, omasta elämästäni sekä siitä, mikä oikein inspiroi minua aloittamaan julkisen päiväkirjan kirjoittamisen

Sani, 22

  • Nimi: Sani Kristiina K
  • Ikä: 22 vuotta (synt. 14.3.1998)
  • Pituus: 163 cm
  • Asuinpaikka: Helsingin keskusta Kampin lähistöllä
  • Perhe: poikaystävä
  • Lemmikit: bulldog Rafael eli ”Raffe”, rescue-kissa Rakki ja belgianjätti Kapteeni Kani eli ”Kapu”
  • Työpaikka: markkinoinnin ammattilainen ja valokuvaaja sekä kissojen sijaiskotitoimija
  • Muuta: vegaani, aktiivinen politiikassa, vahvat mielipiteet

Aluksi halusin lisätä ylle pienen infoboksin itsestäni. Siitä löydät tärkeimmät perustiedot minusta helposti. Alla avaan vielä tietoja itsestäni hieman lisää, mikäli haluat tutustua minuun vieläkin tarkemmin. Kirjoitan blogiini avoimesti kaiken, joten tekstejäni lukemalla sinusta alkaa varmasti tuntua, kuin olisit tuntenut minut jo pitkään ja kuin olisimme parhaat ystävät. Muista, että myös minä haluan tietää sinusta lisää! Jos siis kaipaat juttukaveria tai haluat avautua ongelmistasi jolle kulle, voit aina ottaa minuun yhteyttä.

Olen tosiaan Sani, tai kuten meksikolainen poikaystäväni minua kutsuu, ”Sunny”. Kun tapasin poikaystäväni ensimmäistä kertaa ja kerroin nimeni, totesi hän ensi töikseen ihmeissään ”Sunny. Sinä olet aurinko!”. Tästä sain inspiraation myös blogini nimeen. Olen syntynyt maaliskuussa 1998 ja täytin juuri 22 vuotta. Olen käynyt aikoinani media- ja markkinointialan koulutuksen ja nykyään teenkin töitä markkinoinnin ammattilaisena erikoistuen erityisesti sosiaaliseen mediaan. Olen henkeen ja vereen kaupunkilainen ja asunut koko ikäni Helsingissä. Olen kyltymätön pieni runotyttö pippurisella luonteella varustettuna ja rakastan tehdä taidetta ja hyvää ruoka. Saan paljon inspiraatiota töihini ja kirjoituksiina ihan vain seuraamalla ohikulkijoita kaikessa hiljaisuudessa. Rakastan eläimiä ja puhdasta, eettistä ruokaa. Tervetuloa blogiini oppimaan minusta lisää!