tiistai 12. kesäkuuta 2018

MAXIKARKKI PELASTI POIKANI 4-VUOTISJUHLAT

Yhteistyössä Perhekupla ja Maxikarkki.fi
Meillä juhlittiin huhtikuussa Eetun 4-synttäreitä. Koko alkuvuosi on ollut melkoista vuoristorataa lasten, erityisesti nuorimmaisen mysteerisairauden vuoksi, joten aloin jo hieman panikoimaan, että kuinkahan näistä kevään juhlista sitten selviänkään. Samaisesta syystä tätä postauksta kirjoitan vasta nyt kesäkuussa, pää on ollut ihan täysin toisaalla, tärkeämmissä asioissa. Lapsille juhlat ovat tosi iso juttu meidän perheessä, mikä luo hieman paineita myös meille vanhemmille. Onneksi sain ihan mahtavan, ja todellakin ajankohtaisen yhteistyön Maxikarkki -nimisen verkkokaupan kanssa keväällä. Tilattiin heiltä yhdessä Eetun kanssa tarjoilut juhliin, ja sydämeltä vierähti suuren suuri taakka, kun tarjoiluiden osalta juhlien järjestäminen helpottui ihan valtavasti sitä tilaa -nappia klikattaessa.

Maxikarkki on Net Trading Group Åland Ab:n omistama herkkujen verkkokauppa, joka myy makeisia, virvoitusjuomia, keksejä ja paljon muuta aina alhaisin hinnoin.  Kasvava tuotevalikoima pitää sisällään myös monia gluteenittomia, vegaanisia ja sokerittomia vaihtoehtoja, ja yritys ottaa mielellään vastaan tuote-ehdotuksia. Ihan parasta Maxikarkissa onkin juuri monipuolisuus; valikoimissa on karkkien ja sipsien lisäksi myös muita tuotteita juhlaan ja arkeen, kuten pikkuleipiä, virvoitusjuomia, snackseja sekä urheiluravinteita.
Me aloitettiin synttärivalmistelut päättämällä teema ja valitsemalla Eetulle mieleiset herkut Maxikarkin verkkokaupasta. Tuotevalikoima on todella monipuolinen, ja pojalla kestikin hyvän tovin valitessaan ostoskoriin parhaat jutut. Hän valitsi lopulta muutamaa eri karkkia, suklaata ja kahdenlaisia kauralastuja, sipsejä sekä Nötti Frutin pähkinöistä sekä kuivatuista hedelmistä koostuvan sekoituksen, ja oli varsin ylpeä tekemistään valinnoista. Niin oli salaa äitikin, kun paketti toi mukanaan vegaanisia Skulle -pääkalloja sekä terveellisempiäkin vaihtoehtoja. Herkkujen vastapainoksi tarjolle pantiin myös hedelmiä ja kasviksia. Maxikarkin verkkokauppaan tulee usein monipuolisia ja todella huikeita herkkutarjouksia, joihin kannattaa kyllä tarttua, varsinkin, jos on juhlat tiedossa ja tarjottavaa tarvitaan hieman enemmän.

Maxikarkin tuotepaketti toimitettiin meille muutamassa arkipäivässä, ja tuotteet olivat perille saapuessaan täysin ehjiä ja priimalaatuisia. Ison plussan annan myös verkkokaupan selkeydestä, joka toimii ihan loistavasti myös kännykällä! Näin voit hoitaa herkkuostokset missä ja milloin vain.

Meidän lapset r a k a s t a a juhlia, ja nauttivat ihan suunnattomasti, kun talo täyttyy sukulaisista ja ystävistä. Kaikki lelut ja taidot esitellään kerta toisensa jälkeen jokaiselle vieraalle, ja sosiaaliset taidot tulevat todellakin parhaalla mahdollisella tavalla esille suurissa joukoissa. Koska itse olen aina kammoksunut juhlia ja väenpaljouksia, niin minusta on ihan valtavan ihanaa huomata, että pojat eivät ole ainakaan vielä tulleet minuun sosiaalisten tilanteiden kanssa. Ja tämä on yksi isoimmistä syistä, miksi vuosi toisensa jälkeen jaksan ja haluan panostaa lasten juhliin ja poistua omalta mukavuusalueeltani. Eetu nautti saamastaan huomiosta, tarjoiluista ja lahjoista täysin rinnoin, ja synttäreistä on puhuttu vielä lähiviikkoinakin.


Kiitos Maxikarkki!

☀    ☀    ☀

Muillakin bloggaajilla on on ollut hyviä kokemuksia Maxikarkin kanssa kootuista herkkuhetkistä, ja esimerkiksi Askeleita Perheenä -blogin Tiia kirjoitteli huhtikuussa heidän neitokaisensa kaksivuotisjuhlista ja Maxikarkista. Käy kurkkaamassa, mitä heille valikoitui tyttären suureen päivään!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi15/6/18

  Öö.. Maxikarkkia moittimatta, nyt on kyllä ontuvin yhteistyöbloggaus ikinä. Pari kulhoa nameja ja vau, lapseni synttärit pelastettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjolla ei kerralla ollut tietenkään kaikki, mitä tilasimme, vaan seuraavana päivänä oli sitten tarjolla loput loppujen vieraiden päästessä kahville. Kuvissa on ehkä kolmasosa koko tilauksesta. Olisi ehkä pitänyt kuvata jokainen tuote ja pussukka erikseen, mutta se ei käynyt tuolloin mielessä. Pointtina oli siis se, maxikarkille tehty tilaus säästi meidän muutenkin todella vähissä ollutta aikaa ja energiaa (vauvan sairauden vuoksi) ja kyllä, meidän tapauksessa pelasti pojan juhlat. Kiitos kritiikistäsi!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.