torstai 2. marraskuuta 2017

KIITOS


Minulla on jo pidemmän aikaa pyörinyt mielessä, että mihin suuntaan haluan lähteä blogia nyt raskauden jälkeen viemään. Viikoittaiset raskauskuulumiset ovat luonnollisesti jääneet pois ja poikien kuulumisista tahdon kertoa enää vain pintapuolisesti, koska he alkavat olla jo sen verran isoja. Even vauvavuoden ajan kerron kuitenkin kuukausittaisella tasolla kehityksestä ja neuvolakuulumisista. Mikä olisi sitten se uusi punainen lanka perhejuttujen lisäksi?

Tämä tulee nyt monille varmasti ihan puskista ja yllätyksenä, mutta mulla on salaisena poltteena ollut jo vuosia meikkaaminen ja muoti. Ekologisuuden ja vaate- sekä kosmetiikkateollisuuden eettisten puolien opiskelu ja tutkiminen tosin ovat omalta osaltaan vetäneet minua pois näistä teemoista. Aina joku tietää paremmin ja varmasti triggeröityy ihan mistä tahansa, mitä sanon liittyen näihin asioihin. Siitä huolimatta aion tuoda blogiini nyt vahvemmin esille muotiin, tyyliin ja kauneuteen liittyviä aiheita, koska nyt on minun aikani oppia uutta ja keskittyä lasten lisäksi myös itseeni. Tulen käymään näitä teemoja läpi omien eettisten lasieni lävitse; ts. tuon esille maahantuojia, vaatemerkkejä ja kauneustuotteita sekä -palveluita, joita itse voin hyvällä omallatunnolla käyttää. Aion ottaa myös kantaa kauneus- ja muotibloggaajien kulutuskäyttäytymiseen. Tiedän, että monia ei kiinnosta mistä heidän vaatteensa tulevat tai onko meikkejä testattu eläinkokein, mutta jos pystyn edes yhteen ihmiseen vaikuttamaan sanoillani, niin tämä on sen arvoista.

Suunnitelin blogiin viikottaista aikataulua, jota toteuttaisin nyt aluksi kahdella, kolmella postauksella per viikko vaihtuvilla teemoilla. Jos tahti alkaa tuntua luontevalta, voin pikkuhiljaa alkaa lisäämään määrää. Toivottavasti muutos tuo positiivista vibaa blogiini ja teille lukijoille sisältörikkaampia tekstejä. Nyt on pari kuukautta menty sellaista pintaliitoa, että olen todella kiitollinen kaikille teille, jotka olette silti pysyneet meidän matkassamme. 

Kiitos

2 kommenttia:

  1. Suunnitelmat kuulostaa oikein hyviltä, muoti ja kauneus kiinnostavat aina ja niistäkin pystyy kirjoittamaan myös ekologiset näkökulmat huomioiden. Esimerkiksi vaatevalmistuksen eettisyydestä ja ekologisuudesta, ja mahdollisimman ekologisista vaatemerkeistä olisi mielenkiintoista lukea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juuri näin! Tosi kiva kuulla, että kiinnostusta näihin aiheisiin löytyy. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.