keskiviikko 11. lokakuuta 2017

3KK NEUVOLAKäytiin tänään Eveliinan kolmekuisneuvolassa, joka meiltä jäi väliin pari viikkoa sitten. Ihan ensimmäisenä käytiin läpi taas yleisesti meidän jaksamista ja terveyttä. Unet ovat jääneet hieman vähille viime öinä osittain johtuen omasta valvomisesta ja osittain siitä, etten pääse tarpeeksi syvään uneen ja herään jokaiseen vauvan äänähdykseen. Huonosti nukutut yöt kuuluu tietty luonnollisena osana ihan tähän vauva-arkeenkin, joten no panic.

Eveliinalla on edelleen nenän tukkoisuutta, joten nyt kokeillaan kuun lopulla häämöttävään neuvolalääkärikäyntiin saakka katsoa helpottaisiko kissan pitäminen pois makuuhuoneesta yhtään. Sen jälkeen koiran kanssa sama juttu. Onneksi tukkoisuus ei juurikaan häiritse Eveä, ainostaan yöimetys on hankalaa, kun nenä on enemmän tukossa. Eläimistä meidän ei siis tarvitse luojan kiitos luopua, vaikka nyt huomattaisiin muutosta näiden seuraavien viikkojen aikana. 

Muuten käynti olikin sitten ihan rutiinikäynti, ja ensimmäiset piikkirokotteetkin tyttö sai. Eve oli taas tosi rauhallinen, eikä pistäminenkään kauheasti itkettänyt. Pituutta ja painoa tulee hienosti, ja kaikki oli muutenkin hyvin. 31. päivä on neljäkuisen neuvolalääkärikäynti ja viisikuisneuvola on joulukuun alussa. Sain neuvolasta täytettäväksi vanhempien voimavaralappuset ja infolehtisiä liittyen kiinteiden ruokien aloittamiseen. Olen päättänyt, ettemme aloita maisteluannoksia ennen kuuden kuukauden ikää, koska maitoa tulee nyt reilusti ja tyttö kasvaa upeaa vauhtia. Kiinteät ehtii aloittaa sitten puolivuotiaanakin. Kolmas ja viimeinen täysimetys, jonka saan kokea, ja enää kolme kuukautta jäljellä.

3kk neuvolakäynnillä (suluissa 2kk tiedot)

Päänympärys:40,1cm (38,4cm)
Pituus:58,4cm (55,3cm)
Paino:6150g (5010g)
Iho: Päälaesta kuiva, muuten siisti (Parempi, vielä hilseilevä ja kuivahko)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.