tiistai 5. syyskuuta 2017

Tyttöjen lukuhetki

Kaupallinen yhteistyö Kirjasiskojen ja Mammalandian kanssaOlenkin aiemmissa teksteissäni tuonut esille meidän perheen lukutottumuksia ja sitä, että haluan nostaa esille pieniä (ja miksen suurempiakin) kotimaisia yrityksiä, joiden toimintaa tahdon tukee ihan sataprosenttisesti. Jatketaan nyt samalla teemalla, kun meidän kuopus sai ihka ensimmäisen ikioman kirjansa. Usein lasten kinastellessa tavaroistaan sanotaan, että "ei siinä sun nimeä lue", niin nyt on kyllä tuo kortti katkaistu ja heitetty roskiin. Eveliina sai nimittäin Kirjasiskoilta nimikirjan, jossa kirjan omistaja ei jää epäselväksi kenellekään.Kirjasiskot on suomalaisten siskosten Tiinan ja Terhin perustama yritys. Kirjasiskot luovat kuvankauniita ja mukaansatempaisevia nimikirjoja, joiden tarinat poikkeavat toisistaan lapsen nimen mukaan. Nimikirjojen lisäksi Kirjasiskoilta löytyy Hikka-Hiiren ABC -kirja sekä Hikka-Hiiren ABC-puuhakirjat, joiden avulla kirjainten oppimisesta on tehty sadun muodossa hauskaa ja jännittävää! Nimikirjat ovat ihan täydellinen lahja esimerkiksi nimipäivälle.


Kirja kantaa nimeä Tyttö, joka unohti nimensä ja se on todella kauniisti kuvitettu Anni Virran toimesta. Kirjassa seikkailee tietysti tyttö nimeltä Eveliina, joka lähtee ystävänsä Hikka-Hiiren kanssa etsimään unohtunutta nimeään. Kirja on suunniteltu siten, että ystävykset kohtaavat joka aukeamalla uuden ystävän, jonka nimen ensimmäinen kirjain on unohtuneen nimen kirjain. Näin tarinan edetessä käydään läpi kaikki nimeen kuuluvat kirjaimet, ja seikkailun lopussa tyttö muodostaa niistä nimensä.
Kirjat eivät eroa pelkästään nimen perusteella toisistaan, vaan myös samannimisten lasten tarinat ovat keskenään erilaisia. Nimen lisäksi tarinassa on teemana ystävyys ja toisista huolehtiminen. Kirja on yleisilmeeltään ja tunnelmaltaan iloinen, joten ainakin tämä äiti tykästyi kirjaan heti. Vaikka Eve ei tule vielä pitkään aikaan ymmärtämään tarinaa, eikä kirjaintekaan opettelu vielä ihan nurkan takana ole, mutta kirja on myös poikien mielestä tosi hauska. Antti esimerkiksi alkoi jo luettelemaan Even nimessä olevia kirjaimia. Kun Eve tuosta kasvaa, niin hän on varmasti haltioissaan saadessaan omalla nimellään varustetun kirjan, joka jää hänelle myös muistoksi tulevaisuudessa.

Kirjasiskot ja Mammalandia hemmottelee blogini lukijoita alennuskoodilla! Koodilla mammal10 saatte 10% alennuksen valitsemastanne kirjasta kirjasiskojen verkkokaupasta! Koodi on voimassa lokakuun loppuun saakka.

Kiitos Kirjasiskot!

✤  ✤  ✤  ✤  ✤  ✤  ✤

Kirjasiskot
Kirjasiskot facebookissa ja intagramissa
Mammalandia
Mammalandia facebookissa ja instagramissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.