maanantai 18. syyskuuta 2017

FeelMama -valmennus || 6 viikkoa

Yhteistyössä FeelMama ja Mammalandia


Moikka pitkästä aikaa! Blogi on ollut kuolleena nyt vajaan parin viikon ajan henkilökohtaisista syistä. On ollut kauhea ikävä kirjoittamaan ja valokuvaamaan, mutta perhe menee ehdottomasti etusijalle, ja nyt kävi sitten niin. Myös somessa olen ollut hiljaisempi samasta syystä.

FeelMama -valmennusta on takana jo yli kuukausi. Viimeiset kaksi viikkoa ovat meneet myös sen osalta ihan alamäkeä, koska nyt ei ole ollut oikea aika keskittyä siihen. Siitä en pode huonoa omaatuntoa. Ruokarytmin palauttaminen ja ylipäätään syömään uudelleen opettelu on alkanut ja jäätävä painonlasku on pikkuhiljaa taas kurissa. Elämässä sattuu ja tapahtuu asioita jatkuvasti, ja usein reagoin kaaokseen syömisen (tai siis syömättömyyden) kautta. Onneksi tässä vuosien varrella on jo oppinut hallitsemaan omaa mieltään, ja pystyy pysäyttämään kierteen ennen kuin se ehtii edes alkaa. Terveelliset elämäntavat auttavat myös selviämään paremmin elämän tuomista vastoinkäymisistä.

Suunnitelma jatkoa varten on nyt ihan tyynesti pitää kiinni ateriarytmistä. Kolme suurempaa ateriaa (aamupala, lounas ja päivällinen) ja pari välipalaa niiden lisäksi. Tämän viikon menen tällä, ensiviikolla alan keskittymään uudestaan ruoan monipuolisuuteen taas. Liikunnan osalta noudatan annettuja ohjeita. Toki, jos syön liian vähän päivän aikana niin tiedän vähentää liikuntaakin, jottei maidonnousu kärsi. Paino kävi jo alempana kuin mitä se on tänään, eikä sen tosiaan tarvitse laskea enää yhtään. Rintamaidon koostumuksen kannalta olisi jopa parempi saada painoa hieman takaisin.
Aloitusmitat vs 6vk mitat
Paino: (55,4kg) 48,6kg
Rintakehä: (88cm) 84cm
Olkavarsi: (24,5cm) 23cm
Vyötärö: (81cm) 75cm
Lantio: (95cm) 93cm
Reisi: (49cm) 47cm
Pohje: (32cm) 31cm

Haluan painottaa, ettei tämä valmennus ole ajanut minua tähän tilanteeseen, jossa nyt olen. Päinvastoin, valmennus on ollut suuri motivaattori nousta mielialan laskun kaivamasta kuopasta. Valmennuksen liikuntakalenteri myös auttaa pitämään kiinni rutiineista ja "pakottaa" tekemään edes jotain päivän aikana. Toivon, että antaisitte minulle ja perheellemme rauhan selvitä näistä vaikeista ajoista ilman spekulaatiota. Jos tiedät elämäntilanteestamme jotain, niin kiitos, kun arvostat meitä ja pidät tiedot ominasi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.