maanantai 28. elokuuta 2017

FeelMama || 3.viikko

Yhteistyössä FeelMama ja MammalandiaTänään pyörähti käyntiin FeelMama -valmennuksen neljäs viikko. Ensi viikolla on aika ottaa uudet valokuvat kropasta, kun tulee kuukausi valmennusta täyteen. En odota mitään ihan huikeita tuloksia vartalon suhteen ulkoisesti, koska luultavasti nämä valmennuksen aikana pudonneet kilot ovat suurimmalta osin nestettä, jota raskauden loppupuolella kertyi kroppaani ihan olan takaa. Lokakuun lopulla sen sijaan voi alkaa jo näkymäänkin.

Viime maanantaina kirjoittelin kuulumispostauksen yhteydessä, että valmennuksen aikainen painonlasku on ollut liian nopeaa, ja tuolloin painoa oli pudonnut 3,7kg kahdessa viikossa. Olen syönyt siitä saakka yhden 250kcal suuruisen välipalan lisää ja syönyt lounaalle vaaditut "lisukkeet" (esim. leipä ja hedelmä) ylimääräisenä välipalana aamupalan ja lounaan tai lounaan ja päivällisen välissä toisen välipalana. Olen saanut nyt siis syötyä ohjeen mukaisen kalorimäärän päivittäin, ja painonlasku on tasaantunut! Maidontuotantoon toki on tuo lisätty energiamäärä myös vaikuttanut, ja joudun pumppaamaan osan maidosta jälleen pakkaseen. Äidinmaidonluovuttajaksi en alkanutkaan, koska olisi meidän arkeen hanakala lisä alkaa kuljettaa maitoja Tampereelle saakka. Miehen työt ajoittuvat niin, että joutuisin usein lähtemään sinne yksin kaikkien lasten kanssa.

Olen sairastellut on offina nyt nimiäisistä saakka. Kahden rintatulehduksen jälkeen sain vielä flunssankin, mutta kuume ei onneksi tällä kertaa ole noussut. Olo on vaan ihan tööt koko ajan, nenä vuotaa, aivastuttaa, yskittää ja henkeä ahdistaa. Sairastelu on hieman verottanut energiatasoja ja osan liikuntasuorituksista olen korvannut rauhallisella kävelyllä ja venyttelyllä. Muutenkin liikunnan kanssa yritän jälkitarkastukseen saakka ottaa extravarovaisesti, koska lantion alue on ollut kipeä. Tuntuu, että kuumeet ovat edelleen pahentaneet kipua erityisesti alavatsalla, joten kysyn sitten jälkitarkastuksessa tulehduksen mahdollisuudesta. 

Kaiken kaikkiaan olen edelleen tyytyväinen tämänhetkisiin tuloksiin. Perusterveellinen ruokavalioni on löytänyt hyvän rytmin ja liikunta on pikkuhiljaa tulossa taas osaksi arkea. Odotan innolla tulevia viikkoja ja sairastelukierteen loppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.