torstai 30. maaliskuuta 2017

Meidän tiistai kahdeksassa minuutissa
Väkersin nyt vihdoin tällaisen videokatsauksen meidän päivään. Olen tämänkin viikon ollut sairauslomalla vielä (ja ensiviikolla en varmasti enää edes yritä hakea sairauslomaa vaikka kuinka sattuisi, kun kaikkialla sanotaan vain, että ei ole meidän asia). Eli aamuvuoroon vihdoin maanantaina, toivottavasti edes vähän ehtisivät nämä kivut hellittää. 

Videota katsoessa muistakaa kolme asiaa: A) minä en osaa kuvata vidoita, B) minä en osaa editoida videoita ja C) olen juuri nyt todella epäaktiivinen ihminen, koska yritän oikeasti päästä eroon näistä kivuista, älkää tuomitko, pliis :D. Vloggaajaksi tässä ei ole aikomustakaan, jouduin vain luomaan blogille tuon youtube -kanavan, koska video oli liian suuri ladattavaksi suoraan bloggeriin. Tämä nyt oli tälläinen hauska erikoispostaus, itsekin tykkään katsella perhebloggaajien ja -vloggaajien videoita. Kannattaa esimerkiksi käydä ehdottomasti tutustumassa The Realm of Maria -nimiseen blogiin ja hänen youtube -kanavaansa!

Nyt lähden käymään suihkussa ja alan valmistautumaan pikkuhiljaa Murenan blogi -iltaa varten. Mukavaa torstaita kaikille!


2 kommenttia:

  1. The Realm of Maria kanava on kyllä ihan loistava, Isla on kyllä niin sulonen lapsi ^^

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.