lauantai 11. maaliskuuta 2017

Lauantai

Tänään herättiin reippaina jo kello seitsemän katsomaan lastenohjelmia ja valmistamaan aamupalaa. Aamuvuoroviikko teki tehtävänsä ja käänsi unirytmin onneksi myös minulla taas oikeaksi, ja lauantaiaamuun herääminen oli helpompaa kuin aikoihin!Aamupalan jälkeen siivoiltiin ja sitten alettiin valmistautumaan tapahtumarikkaaseen päivään. Tampereella on tänä viikonloppuna kaksipäiväinen Mega Outlet -tapahtuma, jossa itseäni kiinnosti lähinnä kotimaiset lastenvaatteet ja bugaboo -vaunut. Sitä ennen käytiin kuitenkin kuvauskeikalla Tampereen keskustassa, jossa onneksi ei mennyt ihan niin kauan kuin luulin. Onneksi pojat olivat pitkien yöunien jälkeen hyvin vastaanottavaisella tuulella ja jaksoivat odottaa, että sain kuvat otettua ystävälleni.
Olimme Messukeskuksella yhdentoista jälkeen, tuntia suunniteltua myöhemmin. Unohdin laittaa kameran akun latautumaan illalla, ja sen latautumista piti sitten tietysti odotella, ettei virta loppuisi kesken päivän. Amatööri, haha! Messukeskuksen parkkipaikalla oli hyvin vielä paikkoja onneksi jäljellä, joten pojille valitsemani kevyet kevätvaatteet osoittautuivat hyväksi valinnaksi, kun ei tarvinnut kävellä kaukaa toiselta laidalta saakka. 
Messuilla oli aika paljon porukkaa, ja en voinut ihan niin hyvin keskittyä standien tutkailuun ja kuvaamiseen kuin oli tarkoitus. Pojilla oli kuitenkin hauskaa, ja he juoksivat standilta toiselle höpöttämään myyjien ja toisten lasten kanssa! Ihastuin erityisesti Taikatuulia -nimisen lastenvaateliikkeen vaatteisiin, osa heidän tuotteistaan on itsetehtyjä. Mukaan ei kuitenkaan tällä kertaa tarttunut mitään. Bugaboot olivat juuri niin ihanat kuin kuvittelinkin, mutta taidan silti hankkia tytölle jotkin vähän vähän "tavallisemmat" vaunut. Me ei välttämättä tarvittaisi yhdistelmiä, koska poikien jäljiltä on vielä tallessa Brion rattaat. Puolenpäivän aikaan käytiin yläkerran ravintolassa kahvilla ja sen jälkeen hetki vielä kierreltiin ennen kuin pakkauduttiin takaisin autoon.
Seuraavaksi suuntasimme kohti akaata. Siellä oli eläinhoitola Sinnan 10-vuotisjuhlan kunniaksi avointen ovien päivät. Päätös Sinnassa käymisestä syntyi ihan extemporena, kun siskoni kertoi käyvänsä siellä äitini kanssa. Onneksi kertoi, pääsimme silittelemään aivan superihania alpakoita ja ihastelemaan myös tavallisempia eläimiä puuhissaan. Eetu loi jonkin erityisen yhteyden alpakoihin ja ruokki niitä ihan haltioituneena. Antti sen sijaan viihtyi ankkojen ja kanojen parissa.

Lähdettiin vähän ennen kahta kotia kohti. Tein nopeasti ruokaa, ja sen jälkeen pojat kapusivat sohvannurkkaan katsomaan elokuvaa, itse siivosin ja aloin editoida kuvia. Loppuillan ohjelmassa onkin sitten löhöilyä ja rentoutumista, tosin pojilla on nyt väsymyksestä johtuen melkoinen riekkuminen päällä. Lähdetään varmaankin kohta siis viimeisetkin mehut vievälle kävelylle, jottei meno tällä yltyisi ihan mahdottomaksi ja saataisiin rauhallinen loppuilta ihanan päivän päätteeksi.Hauskaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Aurinkoista viikonloppua! Harmi kun ei osunut silmään tuollaiset avoimet ovet, kovasti tänään mietittiin että mitä tekemistä sitä keksisi. Ihana tuo alpakka kuva, jossa on kyllä niin hieno tunnelma alpakan ja pienen eläintenystävän välillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin tiennyt aiemmin niin olisin voinut kyllä ilman muuta vähän mainostaa niitä. Ei ollut kauheasti kävijöitä, mikä oli harmi. Eetu kyllä ihan rakastui alpakoihin, välillä hyppi innoissaan ja sitten piti taas mennä rapsuttamaan ja ruokkimaan. :) <3

   Poista
 2. Vaikka lapsi ei ole vielä tullut maailman, niin silti tätä faijaa olisi myös kiinnostanut avoimet ovet :D
  http://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Onnea odotukseen <3. Harmi, kun Sinna ei tiedottanut avoimista ovista laajemmin, ainut ilmoitus taisi olla vain heidän omilla Facebook -sivuillaan, mistä siskoni oli tapahtuman bongannut. Sulla on muutes tosi ihana blogi!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.