torstai 23. maaliskuuta 2017

12 kuukauden hauskat/pilalle menneet


Tiedätte varmaan kaikki sen tunteen, kun kameran rullaa selatessa joko nauratte vedet silmissä tai itkette häpeästä. Milloin on kohdistus pielessä, milloin valotus on jotain ihan muuta kuin oli tarkoitus, vahinkolaukauksista puhumattakaan. 

Meillä on ollut tällä viikolla suuri huoli kuopuksen terveydestä, mutta pienen vointi alkaa vihdoin olla kääntymässä parempaan suuntaan. Itseäni piristääkseni kävin läpi tietokoneella olevia kuvia vuoden ajalta, ja kokosin tähän parhaat palat pilalle menneistä tai muuten vain hauskoista otoksista. Näitä kuvia katsellessa sitä miettii, että onneksi en ole ammattikuvaaja, haha! Mulla on pyörinyt mielessä myös ajatus arkikuvien kokoamisesta postaukseksi, eli kaivaisin puhelimesta kuvia, joita ei välttämättä näkynyt missään muualla. Tällaiset kuvapostaukset on kyllä pelastus näinä aikoina, kun aika ja energia on pakko suunnata johonkin ihan muuhun kuin blogiin. Tykkään ainakin itse muiden tekemistä arkikuvahaasteista, ja on myös hauskaa käydä itse läpi vanhoja kuvia.

Eetun sairastelun lisäksi olen itse ollut tämän viikon sairauslomalla supistusten ja lantio-/liitoskipujen vuoksi, ja aika pitkälti sidottu kotiin, mikäli sairaalareissuja ei lasketa. Huomenna lähden ensimmäistä kertaa koko viikolla omiin menoihini (mikäli Eetun tila ei huonone) ja käyn Tampereella kaverin luona kahvilla. Perjantaina ja sunnuntaina olisi tarkoitus lähteä käymään taas Espoossa, perjantaina Karman showroomilla ja sunnuntaina katsomassa ensimmäistä kertaa meidän ihanaa maanantaina syntynyttä kummityttöä <3. Muuten aion ottaa loppuviikon mahdollisimman rennosti, jotta pääsisin ensiviikolla taas töihin. Maanantainakin kyllä kellon soidessa vielä ajattelin lähteväni töihin, vaikka viikonlopun oli supistellut melkoisesti ja lantiokivut olivat voimistuneet. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että jos sängystä ylös nouseminen sattuu niin paljon, että kyyneleet valuu silmistä, niin sairausloma voisi olla jopa ihan aiheellinen.

Noh, loppuviikosta sitten näkee, mihin suuntaan perheessä tilanne kääntyy. Nyt kuitenkin näiden kuvien pariin. Hauskaa torstaita kaikille!

Rajaus hallussa!


Selfie


Pojat kattoo ties mitä, ja mulla kulmat on tainneet saada vähän liikaa väriä.
Se rajaus.. Missä pää?
Vammasormi


Joku vei kohdistuksen?


Se hetki, kun lapsi on saanut kameran käsiinsä..
Tissit vielä tallessa?


Niin mikä valo?


Kyl se on just sitä.


"Heti alas!"


Kaakaoo ollut aamupalalla? 


Vahinkolaukaus, kohdistusta piti hakea.


Hmm..?


Puhelinta kannattaa just sillon kattoo, kun on ajastin päällä kamerassa.
Vastavalo paras valo?


Virnistys.


Vähän niinkun tälläkin.
Kohdistus taas jossain ihan muualla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.