tiistai 14. helmikuuta 2017

Ystävänpäivä | Onnellisuutta ja hääpäiväideointia

Meidän perheelle ystävänpäivä on oikeastaan vain päivä muiden joukossa. Se on kuitenkin päivä, jolloin syödään herkkuja (paitsi minä tänä vuonna) ja ollaan yhdessä koko perhe. Tämän ystävänpäivän kunniaksi haluaisin vähän pohdiskella onnellisuutta ja suunnitella, että kuinka me vietettäisiin meidän tulevaa hääpäivää. Se on jo viides, aika mageeta vai mitä?

Me mentiin naimisiin 16.3.2012 Hämeenlinnan maistraatissa. Meille naimisiinmeno oli lupaus toiselle olla siinä vieressä elämän onnenhetkissä ja vastatuulissa. En muista siitä päivästä enää juuri muuta kuin sen onnenhuuman. Sama huuma jatkuu edelleen, mutta se on vain muuttanut muotoaan tässä vuosien varrella. Se on kasvanut ja tullut syvemmäksi.

Onnellisuus on sellainen asia, jonka jokainen voi löytää elämässään. Me ei pariskuntana tarvita mitään suuria tekoja tai sanoja tullaksemme onnellisiksi. Se vaan on sellainen pysyvä tila, jota ylläpitää päivittäiset halit, pienet arkiset jutut ja toisen läsnäolo henkisellä tasolla. Me ollaan yhdessä kasvettu aikuisiksi, yhdessä kasvatettu meidän perhettä ja rakennettu turvalliset puitteen meidän rakkaudelle. En vaihtaisi meidän yhteisestä elämästä sekuntiakaan pois. On oikeastaan aika pelottavaa, että sitä vain luottaa toiseen ihan täysillä. Sitä kertoo itsestään jokaikisen pienenkin salaisuuden ja virheen, ja hän ottaa ne vastaan edelleen rakastaen.Ystävänpäivänä ei tietenkään saa unohtaa ystäviä. Minulla itselläni on muutama oikein rakas ystävä. Heille voin kertoa mitä vain ja luottaa siihen, että he ovat ystäviäni vielä huomennakin. Kiitos teille! Varsinkin sinulle, joka juuri kutsuit meidät häihinne <3. En kestä tätä onnea!

Mieheni kuuluu tähän samaiseen porukkaan. Hän on yksi parhaista ystävistäni. Aina tukenani, mitä ikinä sattuukaan. Aleksi ei ole minulle vain aviomies, vaan hän on Aleksi. Ystäväni, poikaystäväni, aviomieheni, lasteni isä, rakkaimpani. Ihminen, jonka haluan tehdä maailman onnellisimmaksi, ja joka haluaa minulle samaa.

Lähtökohta hääpäivän vietolle on se, että me päästään viettämään sitä vasta 24.3. alkavana viikonloppuna. A lähtee SRA -kisoihin meidän oikeana hääviikonloppuna. Ajattelin aluksi, että olisi kiva lähteä pitkästä aikaa hotellilomalle. Pari vuotta sitten olimme Aulangolla hääpäivänvietossa, ja se oli tosi kiva reissu. Selailin mm. Tammer Hotellin sivuja, sieltä saisi varattua sellaisen Romantic -paketin. Sitten aloin miettimään, että mihin se raha sitten menee? Olisihan siinä oma juttunsa päästä pois tästä homekylästä, pois kotoa. Mutta toisiko se meidän hääpäivään mitään lisää?

Me saadaan helposti sama tunnelma luotua ihan täällä kotona. Jos saadaan lapset hoitoon, niin voitaisiin käydä kahdestaan päiväkseltään esimerkiksi elokuvissa, ulkona syömässä ja tulla sen jälkeen viettämään romanttista iltaa kotiin, ihan kahdestaan. Saunan voisi lämmittää ja sen jälkeen käpertyä kaksistaan sohvannurkkaan. Sitä me halutaan, olla hetki ihan kahdestaan. Ilman puhelimia, tietokoneita, pleikkareita. Saataisiin nauttia vain toistemme seurasta pitästä aikaa.

Oikeastaan me ei olla näitä ajatuksia enempää ehditty miettimään hääpäivää kaiken sairastelun ja supistelun lomassa. Tiedän kuitenkin, että tehtiin me mitä tahansa niin se päivä tulee olemaan täydellinen. Koska hän on viettämässä sitä kanssani. 

Jos teillä on heittää ehdotuksia hääpäivän viettoon liittyen, niin antaa tulla! Otetaan kaikki ideat vastaan :). IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! <3

2 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Salasisko täällä taas hei, me mentiin kanssa naimisiin Hämeenlinnassa, hääpäiviä on juhlistettu Linnan pihalla ja yhteistä aikaa Aulangolla. Miehen toinen nimi on Aleksi. Ollaan kanssa myös hyviä ystäviä, oltiin jo 5 vuotta ennen seurusteluakin. Ihania tällaiset kirjoitukset kun pysähtyy oikein miettimään kuinka iso osa se toinen puolisko elämässä onkaan. Hyvää ystävänpäivää ja kivaa hääpäivää sitten kun pääsette viettämään. <3
  -heidisusanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla todellista! Me ollaan ihan samanlaisia :'D <3 Ihanaa ystävänpäivää teillekin <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.