sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Puolapuut sisäliikunnan tukena

Yheistyössä Suomen Voimistelutuote. Yhteistyö saatu Mammalandian kautta.Suomen Voimistelutuote on kotimaisia voimistelutuotteita valmistava yritys. Tuotteet ovat korkealaatuisia, myrkyttömiä ja pitkäikäisiä, ja niitä voivat käyttää sekä lapset että aikuiset. Kotimaisuuden lisäksi itselleni on tärkeää sisustustuotteiden ym. esteettisyys ja käytännöllisyys.  

Suomen Voimistelutuotteen nettisivuille pääset tästä linkistä: https://www.voimistelurenkaat.fi/ ja Suomen Voimistelutuotteet Facebooksivut löytyvät täältä: https://www.facebook.com/Voimistelurenkaat/?fref=ts. Kannattaa myös seurata yrityksen Instagram -tiliä: @suomenvoimistelutuote. Mammalandian facebook- ja kotisivuille pääsette tästä: Mammalandian facebook, MammalandiaValitsimme laadukkaat 60cm leveät valkoiset puolapuut ja niiden kaveriksi paksun voimistelupatjan. Puolapuut toimitettiin kotiovelle hämmästyttävän nopeasti, olisikohan siinä edes viikkoa ehtinyt kulumaan. Puolapuut oli todella helpot ja nopeat koota, ja seinäänkiinnitys onnistui appiukon avustuksella näppärästi. Seinään kiinnitystä helpottaa entisestään pystypuiden muotoilu; alaosa on suunniteltu niin, ettei listaa tarvitse kiinnityskohdasta irroittaa. Myös taustalevyt helpottavat kiinnitystä, ja puolapuut saadaan vankasti seinän koolauspuiden mukaan kiinnitettyä.

Päätimme kiinnittää puolapuut Antin huoneeseen. Antin huone ei kaipaa enää remontointia, toisin kuin Eetun huone, joten päätös tuli ihan sen mukaan. Valkoiset puolapuut näyttävät todella hyvältä valkoista seinää vasten. 


Antin huone alkaa olla nyt valmis. Sieltä löytyy tilaa leluille ja leikeille, paikka piirtämiselle ja tehtävien tekemiselle, ison pojan sänky ja nyt myös liikkunta sisätiloissa on tehty mahdolliseksi! Eihän tuon ikäiselle tietenkään voi liikuntaa esitellä "liikuntana", vaan se tulee sitten oheistuotteena leikkien tiimellyksessä. Antti on esimerkiksi jo keksinyt leikin, jossa hän kiipeää itse tai pyytää meitä laittamaan puolapuiden yläosaan lelun, joka kaipaa pelastusta. Sitten hän juoksee olohuoneesta omaan huoneeseensa, tekee supersankarityylisen kuperkeikan jumppapatjalla ja kiipeää lopuksi pelastamaan lelun korkeuksista. Tehokasta, monipuolista ja hauskaa liikkumista!

Eetu on vielä varovainen kiipeämään, eikä uskaltaudu ensimmäisiä puolia korkeammalle. Rohkeus ja varmuus lisääntyy kuitenkin kokoajan, eikä sillä ole mikään kiire. Hän on hyötynyt enemmän jumppapatjasta, jolla on hyvä harjoitella kuperkeikkoja, hyppyjä ja päälläseisontaa.


Puolapuut mahdollistavat monipuoliset treenin myös meille vanhemmille. Puolapuilla voi perinteisten leuanvetojen ja muiden käsiin kohdistuvien treenien lisäksi tehdä vatsalihasliikkeitä, erilaisia punnerruksia sekä venytyksiä. Nyt raskausaikana punnerrukset ja venytykset ovat itselleni ajankohtaisimmat, mutta mieheni pystyy treenaamaan puolapuilla monipuolisemmin. En malta odottaa, että pääsen itsekin hyötymään puolapuista enemmän sitten raskauden jälkeen!

Pojat ehtivät jo piirrellä puolapuihin ja tuli testattua sitten niiden putsattavuuskin; tussi ja puuvärit lähtivät kätevästi laimella astianpesuaineen ja veden seoksella.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.