lauantai 21. tammikuuta 2017

Esittelyssä perheemme

Mammalandian tammikuun yhteistyöpostaus.


Yhteistyöpostauksen aiheena on kertoa meidän perheestä. Tämä aihe tulee nyt hyvään aikaan, koska liikenne blogissani on lisääntymään päin ja muutama uusi lukijakin tänne on tupsahtanut. Lyhyt esittely meistä jokaisesta olisi varmaan paikallaan, niin uudetkin vierailijat näkevät, että keitä täällä blogin takana oikein on.


Iskä 25

Tunnetaan blogissa nimillä A, iskä ja isäntä, oikea nimikin (Aleksi) on varmaan jossain kohtaa myös täällä vilahtanut. A harrastaa aktiivisesti SRA-ammuntaa ja vähemmän aktiivisesti metsästystä. Vapaa-ajallaan pelaa videopelejä ja huutonaurattaa lapsia. Kuuntelee raskasta metallimusiikkia. A valmistuu ensi keväänä metallialalle, ja on työskennellyt määräaikaisilla soppareilla kotikuntamme metallifirmassa useita vuosia. Nyt hän on kuitenkin päätoiminen opiskelija. Leikkasi hiukset vain armeijan ajaksi, muuten viihtynyt pitkässä metallimiehelle ominaisessa tukassa, so metallimies all the way. Ei voi elää ilman kokista, mutta kasvikset jättää mielellään minulle. Minulle ja lapsille tärkein maailmassa.

Minä 24

Olen alunperin kotoisin Kuopiosta, nyt asunut Pirkanmaalla kylläkin jo 11 vuotta. Työskentelen täysipäiväsesti elintarviketeollisuudessa kahdessa vuorossa. Olen kirjoilla ammattikorkeakoulussa, josta sairaanhoitajanopinnot nyt tauolla. Yliopistoonpyrkijä. Kuuntelen kevyempää metallimusiikkia kuin mieheni. Harrastan blogia ja raskauteen uppoamista, ruoanlaittoa, leipomista ja normaalitilassa myös lenkkeilyä. Olen yleensä rauhallinen ja iloinen. Minulla on siivousneuroosi, paitsi arkeologista kaivaustyömaata muistuttavaa vaatekaappiani kohtaan.  Rakastan sisustamista ja kuukausibudjettien laatimista ja yritän kovasti harrastaa valokuvausta, se vaan ei ihan toimi tällä peruskameralla. Syön pescovegetaarisen ruokavalion mukaan, enkä voi syödä vehnää ja ohraa. Juon liikaa kahvia. Äitinä olen tiukka, mutta huumorintajuinen. Annan helpommin periksi kuin iskä.


Antti, 4

Meidän esikoinen on hauska hupiveikko, joka tykkää esiintyä. Leikkii mieluiten Legoilla, Dinoilla ja Ryhmä Hau -leluilla ja tykkää myös värittää värityskirjoja ja koota palapelejä. Ei tykkää siivota, mutta tekee sen silti, useimmiten. Tykkää makaronitomaattivuoasta ja jätskistä. Tarkka vaatteista, suosii batmania ja spidermania. Lohduttaa pikkuveljeä sanomalla, että ei oo Eetu mitään hätää. Tullut äitiinsä itsepäisyydessä ja isäänsä pituudessa.

Eetu, 2

Eetu on toistaiseksi vielä meidän kuopus. Hän on isoveljeään vakavempi, mutta huumorintajuinen. Tykkää pusutella ja halitella, yöllä haluaa tulla vielä äidin kainaloon. Eetu leikkii mieluiten autoilla ja Ryhmä Hau -leluilla. Tykkää vetää pulkkaa enemmän kuin olla kyydissä. Syö makaronitomaattivuoan mieluiten ilman tomaatteja. Tykkää myös jätskistä. Lempi lause tällä hetkellä: Ei, en tykkää. Ihana höpöttelijä ja vielä meidän vauva.


Meidän perheeseen kuuluvat myös 4-vuotias japaninpystykorva Jokke ja 8-vuotias maatiaiskissa Eemeli.

Me ollaan perheenä tiivis ja turvallinen yksikkö. Maaliskuussa meillä on viides hääpäivä, mutta tuntuu, että toiseen voi rakastua joka päivä uudestaan ja enemmän kuin ennen. Me ollaan tällasia jalat maassa ihmisiä, ja joskus puhutaan iltaisin niin kauan, että nukahdetaan. Otetaan maailma vastaan sellaisena kuin se tulee, yhdessä selvitään haastavistakin ajoista. Me ollaan A:n kanssa molemmat absolutisteja, eikä myöskään selvinpäin juhliminen jotenkin sovi meille, rauhallinen koti-ilta on paljon houkuttelevampi vaihtoehto. Tästä syystä me usein viikonloppuisin ollaan vaan, mikään ei oo sen parempaa kuin viettää aikaa oman perheen kanssa. Nyt koen erityisen tärkeäksi, että touhuillaan poikien kanssa mahdollisimman paljon kaikkea yhdessä, koska ensi kesänä meillä on uusi pieni tulokas, joka vaatii osansa huomiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.