torstai 13. lokakuuta 2016

My Day 12.10.2016


Miehen puhelin pärähti soimaan kello seitsemän, samaan aikaan myös me muut noustiin sängyistä. Päiväkodilla pitäisi olla vasta 9:30, mutta Antilla oli aika varattuna parturiin ennen sitä.


Pojilla oli päiväkodissa kuvauspäivä, joten ensimmäisenä laitoin kahvin tippumaan ja menin laittamaan pojille kylvyt valmiiksi. Poikien peseytyessä meikkasin ja laitoin hiuksen kamalalle äitisykkerölle pään päälle. Mies käytti koiran aamulenkillä ja lähti puoli kahdeksalta opintoihinsa. Kylpyjen jälkeen pojille puurot nassuun ja omat suonet täyteen kofeiinia. Söin nopeesti vaan banaanin ja join appelsiinimehua.


Aamupalan jälkeen passitin pojat lastenohjelmien ääreen ja katsoin kuvausvaatteet valmiiksi.


8:40 lähdettiin kohti keskustaa. Parturikäynti sujui ihan tosi loistavasti! Antti ei ole koskaan ennen ollut parturissa, mutta antoi silti leikata hiukset tosi hienosti.


Parturista lähtiessä tajusin, että olin unohtanu poikien päiväkotireput ja siinä samalla valokuvauslaput kotiin. Kiire tuli ja Eetu oli omista kuvistaan viitisen minuuttia myöhässä. Jätin pojat päiväkotiin ja lähdin kotia kohti.

Otin loput kahvit koneesta ja join osan tekemästäni vihersmoothiesta. Laitoin pyykit pyörimään ja käperryin sen jälkeen sohvan nurkkaan lukemaan.  Olin ihan tosi väsynyt, koska Antti kolautti edellisenä iltana päänsä patteriin ja piti yöllä tarkkailla vähän pojan vointia. Torkahdin sohvalle varmaan kymmeneksi minuutiksi.
Luin vielä hetken ja sen jälkeen lähdin käyttämään koiran lenkillä ja siivosin vähän. Kahdentoista aikoihin totesin, että oli järkky nälkä, eikä kaapissa ollut salaattiaineksia, edellispäivän jämäkeittokin maistui jo pahalta. Avasin äitisykkerön, suoristin hiukset ja lähdin kirjastoon ja kauppaan. Ostin kaksi valmissalaattia, joista söin toisen heti kotona ja toisen otin töihin evääksi vihersmoothien kaveriksi.

Varttia vaille kaksi hain miehen koululta ja mentiin yhdessä hakemaan pojat päiväkodista. Kuvaus oli mennyt hyvin kiireestä huolimatta. Nyt vaan innolla odotellaan kuvia!


Kotona pakkasin eväät ja työvaatteet kassiin ja lähdin töihin.Työt alkoi kello 14:45. Ei ollut kiirettä, mutta ei kyllä tullut turhanpäiten seisoskeltuakaan, ihan mukava työpäivä siis. Parasta oli, että sain koomata omalla työpisteelläni ihan yksin ja kuunnella samalla musiikkia radiokuulosuojaimista. Lähdin kotiin muiden mukana tunnin etukäteen, klo. 21:45 todella väsyneenä. Meinasin nukahtaa viimeisellä tauolla pöydän ääreen.Kotona vihdoin klo.22. Pesin meikit ja kömmin samantien sänkyyn, ei siivoomista, ei suihkua, ei iltapalaa, niinkuin yleensä. Sängyssä katsoin vielä salkkarit ja pari youtubevideota ja sitten nukkumaan.

Tykkään tehdä näitä my day -postauksia. Seuraava voisi olla sitten sellaiselta päivältä, kun ei oo töitä, se kahdeksan tuntia on kuitenkin aika pitkä aika, mikä rajautuu pois päivästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.