maanantai 30. toukokuuta 2016

18 x jatka lausetta

Moneissa blogeissa näkyy nyt tätä 18x jatka lausetta -postausideaa, ja olihan munkin sitten tartuttava tähän. Varsinkin, kun blogi on ollut viime aikoina mykkä.

Tässä omat vastaukseni haasteeseen:

En ymmärrä... Mihin aika on kadonnut! Vastahan oli viime syksy.

Seuraavaksi ajattelin... Käydä suihkussa ja mennä nukkumaan.

Viime aikoina... Olen ollut ihan järkyttävässä flunssassa (kuten meidän koko perhe), joka vaan jatkuu ja jatkuu. Keuhkoihin sattuu 24/7 ja olo on aikalailla nuutunut kaikenaikaa. Koivuallergiakaan ei yhtään helpota asiaa. Kaksi viikkoa olin töissä flunssaisena, mutta viimeviikolla en enää pystynyt, vaan hain sairaslomaa ja apteekista kasan helpotusta. Flunssasta huolimatta olen viimeaikoina ollut supermegaonnellinen (kuten aina) <3En osaa päättää... Haluanko takapihalle ison terassin vai pihakiveyksen???

Muistan ikuisesti... Monia asioita. Muistan aina synnytykseni, isän kuoleman, kaikki jo poismenneet lemmikkini, hääpäiväni... Ja paljon muutakin!

Päivän paras juttu... Koko päivä oli ihan täydellinen <3

Noloa myöntää, mutta... Vaikka kuinka olenkin kodinhengetär, niin kukkia en saa pysymään elossa, en sitten millään!

Viikko sitten... Hain sairaslomaa ja valitin Aleksille, kun olo oli ihan järjettömän kamala. Hohdokasta :)Kaikista pahinta on... Pelätä läheisten terveyden/turvallisuuden vuoksi.

Salainen taitoni on... Pianolla soittaminen ja asioiden ulkoa opetteleminen ja ranskankielen osaaminen.

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... Että voisin missä tahansa tilanteessa ottaa rakkaan ihmisen murheen/sairauden omille harteilleni.

Minulla on pakkomielle... Siivota aina ennen kuin alan syömään ja järjestellä olkkarin tyynyt ennen nukkumaanmenoa.Söin tänään... Tulista kasviwokkia.

Ärsyttävintä on... Kun ihmiset luulee tietävänsä paremmin mun/mun perheen asioista ja se, että meidän oletetaan kuuluvaan johonkin uskonlahkoon absolutismin takia. HUOH.

Tekisi mieli... Mennä lenkille.

Minusta on söpöä... Kun Aleksi kommunikoi Eetun kanssa Eetun omalla kaksivuotiaan kielellä <3

Hävetti... Kun lääkäri halusi kuunnella mun keuhkoja, enkä tajunnut hetkeen, että mun täytyy ottaa paita pois ja lääkäri vaan odotteli siinä vieressä :'D

Olenko ainoa, jonka mielestä... Olohuoneen järjestystä voi muuttaa vaikka kerran viikossa, jos siltä tuntuu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.