sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Varusteleka for her


Varusteleka ei ole vain miesten kauppa. Sieltä löytyy myös naisille kulutusta kestäviä ja valtavirrasta poikkeavia vaatteita. Varustelekan verkkokauppaan pääsette tästä: KLIK sekä blogin alareunassa olevaa banneria klikkaamalla. Esittelen nyt omia Varustelekasta ostamiani vaatteita.


Lekasta hankitut suosikkihousuni ovat ehdottomasti nämä Itävaltalaiset Anzug 03 housut. Niissä on tilaa liikkua ja ne ovat todella mukavat jalassa. Materiaali on kulutusta kestävää. Itse tykkään kääriä lahkeita, koska ne ovat aika leveät ja pitkät, joten tallaan kokoajan niiden päälle. Nämä housut on ehdottomasti parhaat leikkipuistohousut mitä tiedän! Ei haittaa vaikka kumartelee ja pyllistelee lasten kanssa leikkiessä, koska vyötärö on korkea :D! Tässä linkki Anzuggeihin: KLIK!


Alla oleva Itävaltalainen kenttäpaita on uusin Varustelekaostokseni. Se ei ole päässyt vielä ulkoilemaan, mutta asia korjaantuu varmasti kevätilmojen lämmetessä. Vähän erilaista, ehkä nuorekkaampaa tyyliä saa aikaiseksi maastohousuilla. Tai ainakin itse miellän tällaisen tyylin nuorille sopivammaksi. Varustelekasta löytyy naisille maastohoususuja myös miesten housuista, nämä ovat esimerkiksi miestenmalliset housut. 


Shemagh-huivi on itselläni käytössä usein. Niitä löytyy Varustelekasta eri väreissä, joten varmasti mieleinen löytyy jokaiseen makuun. Itselläni on sekä musta että vihreä huivi.


 Arkikäyttöön maastohousut eivät sovi minulle, ne eivät ole ihan niin siistit ja hillityt mistä tykkään. Ne ovat kuitenkin esimerkiksi pihatöissä ihan superit.
Olen aina ollut vähän tällainen tyylikameleontti ja pidän aika monenlaisista vaatteista. Varustelekasta löytyy maastohousujen ja kenttäpaitojen lisäksi naisille myös hameita ja farkkuja. Esimerkiksi tämä : KLIK! Hollantilainen palvelushame olis tosi magee!  Samassa paketissa on sekä hame että shortsit. 

Tässä oli vaatimaton katsaus oman kaappini Varusteleka-tuotteisiin. 
Omistatteko te Varustelekasta hankittuja vaatteita?

3 kommenttia:

 1. Lähinnä maastohousuja ja maihareita oon ostanu. En itseasiassa oo muihin vaatteisiin tainnu koskaan ees tutustua lekassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D! Ne onkin ihan just sun tyylisiä, maastohousut ja maiharit :)

   Poista
  2. Hahaa :D! Ne onkin ihan just sun tyylisiä, maastohousut ja maiharit :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.