perjantai 26. helmikuuta 2016

Perjantai

Ihana aurinkoinen päivä sai mielen virkeäksi! Tänään sähköpostittelin opettajatuutorini kanssa, ja hän puhui minulle hitaammasta opiskelutahdista. Olo on rauhallisempi kuin pitkään aikaan. Tässä vähän meidän perjantaipäivän kuulumisia.

Aamulla herättiin kuuden aikaan. Löhöiltiin sohvalla peittoihin kääriytyneinä noin tunnin verran, kunnes noustiin syömään aamupalaa. Käytiin ulkoilemassa puolisentoista tuntia ja sen jälkeen tultiin kotiin siivoamaan. Tai siis pojat katseli lego -elokuvaa ja minä siivosin. 
Yhdentoista aikaan ryhdyin ruoanlaittoon. Meillä kävikin tänään vieraita syömässä meidän kanssa. Tai ei niinkään vieraita, vaan mun sisko ja yksi veljistä. Jälkkäriks tein vadelmaleivoksia.


Sisarusten lähdettyä höpsöiltiin poikien kanssa ja leikittiin legoilla.Kun A tuli kotiin, niin lähdin kauppaan. Pojat nukahti päikkäreille lähtiessäni, ja pian paluuni jälkeen he jo heräsivätkin ja oli aika mennä kylpyyn.


Nyt vietetään rauhallista perjantai-iltaa ja koitetaan saada kaikki stressi pois mielestä. Huomenna kuvaan taas videon ja julkaisen sen sitten huomenillalla tai sunnuntaina.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.