maanantai 22. helmikuuta 2016

Kaapin kätköistäKäänsin tänään vaatekaappini ympäri, koska etsin villapaitaa. Villapaitaa en löytänyt, mutta kaksi muuta vaatekappaletta kylläkin, joiden olemassaolosta minulla ei ollu haaleintakaan muistikuvaa.

H&M:n alennusmyynneistä ostettu siniraidallinen t-paita ja khakinvihreä vetoketjupaita (Seppälän alennusmyynneistä). 

Ei mitään käsitystä minä vuonna ne on ostettu, mutta tästä päätellen on jälleen aika tehdä argeologinen kaivaus vaatekaappiin ja laittaa myyntiin/heittää pois kaikki ylimääräiset, vääränkokoiset ja rikkinäiset vaatekappaleet. Myös nämä paidat saattavat kokea katoamistempun, koska en luultavasti tule niitä enää tämän postauksen jälkeen käyttämään.


Sama projekti koskee myös poikien vaatekaappeja. Eetullekin löytyi Antin kaapista sopiva pääkallopaita, jota Antille tuskin kovin moneen kertaan puettu.


Tänään aloitan omastani, ja huomenna jatkan tenttiin lukemisen jälkeen.
Mietin sellaisen blogikirppiksen järjestämistä, mutta se tuskin olisi kovin tuottelias vielä tällä lukijamäärällä. Olen kuitenkin kiitollinen jokaikiselle teistä <3.


Toivottavasti olette löytäneet blogiini uudestaan osoitteenmuutoksen jälkeen. Blogi ei siis sijaitse enää osoitteessa www.pikkuhippuja.blogspot.fi, vaan uudessa osoitteessa www.sinaoletaurinko.blogspot.fi


Nyt menen etsimään sen kaipaamani villapaidan, koska tauti ei tunnu päästävän minua otteestaan.
Au revoir!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.