sunnuntai 21. helmikuuta 2016

PALUU!

Heippa kaikki ihanat!!


Lokakuun 25. päivä muutin Lily-blogeille. Se ei kuitenkaan tuntunut kotoisalta alustalta, koska tunnen itseni liian amatööriblogaajaksi muihin Lily-bloggaajiin verrattuna. Tuttu ja turvallinen blogger on hyvä <3. 


Minulla on ollut ongelmia tämän blogin kuvien kanssa. Olen ottanut niitä Sony Xperia Z3 puhelimellani, jolloin kuvat ovat googlen kuvat palvelussa (??). Ja nyt aina, kun poistan kuvia puhelimestani, ne poistuvat myös tästä blogista!! En haluaisi poistaa kaikkia vanhoja postauksia, koska ne ovat itselleni tunnearvollisesti todella tärkeitä. Ei kuitenkaan ole niin kiva enää selailla niitä, koska kuvat ovat kadonneet.. 

Osaako kukaan auttaa tässä asiassa, miksi kuvat poistuvat myös blogista ja miten saan sen estettyä??

Nyt olen ottanut kuvia (ja VIDEOITA!!) enemmänkin uudella kamerallani, joten niiden kanssa tuskin tulee samaa ongelmaa. Kuvaan kuitenkin päivän mittaan myös puhelimella, varsinkin jos olemme ulkona tai muualla, minne ei kamera tullut mukaan.


Toin tänne muutaman postauksen lily-blogistani näin aluksi. Myös niitä videoita on sitten luvassa. Olen tehnyt 6kk sopimuksen personal trainerin ohjaukseen, joten erityisesti sen projektin tiimoilta on luvassa edistymistarinoita sun muuta videon muodossa. 

Toivottavasti paluuni on toivottu!

~Heidi~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.