maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kuvia ja kuulumisia

Meidän arki rullaa tavalliseen tapaan. Minä menen töihin ennen kuin A herää, tulen kotiin, A lähtee töihin, A tulee kotiin, kun me jo nukumme. Seuraavalla viikolla A lähtee töihin ennen kuin me heräämme, A tulee kotiin, minä lähden töihin, tulen töistä kotiin, kun muut jo nukkuvat. :D Siinä välissä tapahtuu leikkimistä, kokkaamista, leikkipuistoa, kuntosalia, kavereita, sisustamista ja paljon kaikkiea muuta ELÄMÄÄ <3

Makuuhuoneen kevät

Poikien uudet puuautot, ostin torilta vain 10 eurolla/kappale!

Eetun uusi istuin, facebookin kirppikseltä

Äitin rakas <3


Pannukakkuja, kermavaahtoa ja mansikoita


Uusi sisustus


Telkkari vaihtui toiselle seinälleEetu torilla <3

Tee maistuu iltavuorossa omasta mukista. Sain tän joskus 15 vuotta sitten synttärilahjaks koulukaverilta.

Viime viikon perjantaina mun oli tarkoitus lähteä poikien kanssa kävellen torille. Aamulla oli kuitenkin ihan harmaa ilma, joten sateenpelossa päätin, että ei mennä. Sen sijaan tehtiin picnic omaan olohuoneeseen, pojista se oli tosi hauskaa! Kerrankin sai syödä olkkarissa. 
Hehe :D

Olen aiemminkin blogissani kertonut, että siivous on minulle pakkomielle. Nyt olen kuitenkin antanut otteen hellittää, kun ei töiden, lasten ja treenien lisäksi enää ole aikaa eikä energiaa olla jatkuvasti luudan varressa kiinni. Mutta yks päivä meinasin saada hepulin. Kävin viemässä roskat, meni maksimissaan kaksi minuuttia. Sillä aikaa siististä työ-/leikkihuoneesta oli tullut lelumeri :D. IIK!


Mutta siitäkin selvittiin. Eetu on oppinut kävelemään, ja tykkää heitellä leluja takaisin lelulaatikkoon melkein yhtä paljon, kuin kaataa koko laatikollisen lattialle. Aiheesta toiseen: Eetu on aina ollut ihan höpsö nukkuja. ja on nukahdellut milloin mihinkin. Viime viikolla hän teki oman hupsuusennätyksensä! Antti oli kantanut tyhjän lelulaatikon keittiöön, jotta yltäisi ottamaan vesimukinsa keittiön tasolta. Eetu oli hetkeä myöhemmin kiivennyt kumollaan olevan lelulaatikon päälle, ja nukahtanut siihen!! :D

Mutta höpsöistä vanhemmista ei voi tulla kuin höpsöjä lapsia <3 Kävin viikonloppuna ostamassa pojille kesävaatteita. Antille löytyi muutama paita ja kevyet farkut, eetulle kaksi t-paitaa ja ihanat talo-aiheiset legginssit.

Minä odottelen innolla kesälomaani, joka on jaettu kahteen osaan. Ensimmäinen lomaviikko on heinäkuun lopulla, ja loput kolme elokuun puolestä välista alkaen. Tällä viikolla olen töissä vain kolme päivää. Mukavasti kerkeää siis töiden ohella myös rentoutumaan ja valmistautumaan syksyllä jatkuviin sairaanhoitajaopintoihin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.