maanantai 4. toukokuuta 2015

Kehonkoostumusmittaus

Tänään huristelin töiden jälkeen Tampereelle, koska olin varannut ajan kehonkoostumusmittaukseen.

Odotin rasvaprosenttini olevan yli kaksikymmentä ja sisäelinrasvaakin ajattelin olevan hieman enemmän kuin tulokset kertoivat. Toisin sanoen odotin olevani perussuomalaisessa kunnossa, takana on kuitenkin kaksi raskautta ja liikuntaa tuli aiemmin harrastettua säännöllisen epäsäännöllisesti, vasta tammikuun jälkeen on se alkanut taas rutinoitumaan.

Tulokset olivat positiivinen yllätys.

Paino sisävaatteet päällä: 52,4kg (Pituus: 164cm)
Rasvaprosentti: 19,3%
Kehon nestemäärä: 59,5%
Lihasmassa: 40,1kg
Fyysisen kunnon arvio: 8/hoikka ja lihaksikas (asteikolla 1-9)
Kehon energiankulutus levossa: 1299kcal
Kehon "sisäinen ikä": 12 vuotta
Luumassan paino: 2,2kg
Kehon sisäelinrasvan arvio: 1 (asteikolla 1-59)


Rasvaprosentti on normaalille naiselle hieman alhainen, normaalilukemat olisivat 21-33%, kuntoilijalle tulokseni on kuitenkin hyvä. Nestemäärä on hyvä, skaalan ylärajalla. Luumassaa saisi olla 0,4kg enemmän. Olen kyllä todella tyytyväinen tuloksiin ja tästä lähdetään vielä parantamaan. Kuukauden päästä on uusi mittaus, ja tavoitteena olisi hieman lisätä lihasmassaa siihen mennessä. Kuukaudessa ei nyt ihan hirveästi kuitekaan ehdi, mutta vähän kuitenkin näkisi suuntaa. Ja tarkoituksenanihan ei siis todellakaan ole LAIHDUTTAA, vaan nimenomaan sitä lihasmassaa kasvattamalla kiinteyttää kroppaa ja saada jonkinlaista lihaserottuvuutta aikaiseksi.

Suosittelen lämpimästi kaikkia kokeilemaan kehonkoostumusmittausta!

Ostin myös Herbalifen kokeilupakkauksen ja vaniljan makuista proteiinijuomajauhetta. Varmasti viikon, parin käytön jälkeen pystyn kertomaan tuotteiden tuomista terveyshyödyistä.Tätä postausta ei ole tehty kaupallisessa yhteistyössä Herbalifen kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.