perjantai 1. toukokuuta 2015

Hyvää Vappua!


Meillä ei ollu vapuks mitään erikoisia suunnitelmia. A:n piti lähteä mökille rakennustalkoisiin, mutta päättikin viimehetkellä jäädä meidän kanssa kotiin. Päästiin mukavasti sitten vapputorille ja ankanuittoon, vaikkakin vapputori oli jo loppunut siihen aikaan, kun me oltiin paikalla! Jäi tänä vuonna metrilakut saamatta, ja pakko myöntää, että ei harmita yhtään. Meillä sarasteltiin jokunen viikko sitten, ja sen seurauksena palasin taas "mukavuusalueelle". Salilla olen käynyt viimeks yli viikko sitten, lenkillä yli kaksi viikkoa sitten. Herkkupäivän olen pitänyt kerran viikossa, että ei tässä nyt ihan rappiolla olla. Mutta huomenna on aika palata taas epämukavuusalueelle, joka toivottavasti alkaa taas pian tuntua mukavalta. Eli huomenna aamulenkki ja tappotreenit salilla illalla. Tämän viikon herkku oli sokerimunkki, joka meni muutamalla haukulla päiväkahvilla. Huomenna herkkua on banaani maitorahkan seassa.

Eetu sai Vaukirjalta 1-vuotispaketin :)


Jogurttia ja mansikoita <3Viikko sitten lauantaina kävin työkaverini J:n ja hänen tyttöjensä kanssa HopLopissa! Antti otti siitä kaiken irti, ja juoksi ja riehui posket punaisena. Illalla nukutti sitten mitä parhaiten :).

Ankan uittoa oli seuraamassa tosi paljon porukkaa. Alkoi itsellä ja lapsillakin kärsivällisyys olla koetuksella, kun ei meinannut edes päästä eteenpäin. Mutta senhän nyt tiesi jo etukäteen.Vappuilta menee lätkän ja Ted-elokuvan parissa. Millainen vappu teillä on ollut ja onko vielä jotain suunnitelmia illaksi? :) 


HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.