tiistai 3. helmikuuta 2015

Oho!

Äkkiäpäs aika on jälleen vierähtänyt, ja näinkin lyhyessä ajassa kuin alle kuukaudessa on ehtinyt tapahtumaan kaikenlaista. Tässä sekopostaus kuvina ja tekstinä meidän tammikuusta ja sen tuomista muutoksista.


Lunta on satanut PALJON ja sehän on vaan kiva, ainakin pihaleikkejä ajatellen. Ollaan kyllä tehty vain yksi lumiukko.


Suurin muutos tammikuussa: palasin töihin ja niin teki mieskin. Tää meni suurinpiirtein näin: aloitin koulun, sain kavereita ja oli kivaa. Kävin jo lainaamassa ekat oppikirjat ja odotin innolla kokeita ja muita koulujuttuja. Kolme päivää koulun alkamisen jälkeen mies sai puhelun entiseltä työnantajaltaan, ja sai kolmen kuukauden työsopimuksen. Lasten laittaminen hoitoon ei tule kysymykseenkään vielä, joten hieman pettyneenä aloin jo hoitaa poissaoloilmoitusta koululle, opiskeluja jatkaisin syksyllä. Olin tietysti silti onnellinen A:n puolesta! Ennen kuin ehdin tekemään poissaoloilmoitusta, oma pomoni soitti ja kertoi, ettei hoitovapaani jatkukaan syksyyn saakka. Hän ei tiennyt sitä, että toisen lapsen syntymä kumoaa esikoisen hoitovapaan. Olisin tietysti saanut ottaa nyt Eetusta sitten hoitovapaata, mutta päätin ainakin kokeilla, miltä tuntuisi tehdä kolme yövuoroa viikoittain. Koulua en siis olisi voinut joka tapauksessa vielä jatkaa. Aluksi oli tosi rankkaa valvoa koko yö, mutta se on jo alkanut helpottua. Eli en ainakaan näillä näkymin ole jäämässä Eetusta hoitovapaalle.

Ei tämä nyt jälkeenpäin ajateltuna ole niin suuri pettymys, vaikka opiskelua odotankin innolla. Ainakin saan nauttia vielä osittain kotiäitiydestä :).Kun ei ulkoilla, yleensä askarrellaan, piirretään, maalataan tai muovaillaan muovailuvahoilla.


Tai katsotaan muumeja :).


Ja äiti välillä innostuu poikien nukahdettua pelaamaan sims 3:sta!


Syödään edelleen terveellisesti, miksi muuttamaan hyviä tottumuksia! Tässä kuva aika tavallisista eväistäni yövuoroon.


Eetulla on alhaalla kaksi hammasta ja ylhäällä on tulossa neljä lisää, ääks! Imetän edelleen, mutta onneks Eetu on jo oppinu olemaan purematta, koska sillon äiti huutaa AU AU AU!


Eemeli <3

Ja Eetun uusin virstanpylväs: KONTTAAMINEN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.