lauantai 3. tammikuuta 2015

Vuodenvaihde


Uuden vuoden aaton aattona olimme koko perheen voimin ulkona. Oli ihan mahtava talvinen keli!Eetukin sai hetken istua lumessa
Päiväruoaksi söin kanaa ja salaattia, muut söivät kanarisottoa. Telkkarista tuli Ice Age 2, nökötettiin siis koko porukka telkkarin edessä!


Vuoden viimeinen päivä sujui leppoisasti. Oltiin ihan vain perheen kesken kotosalla koko päivä. Aamulla herättiin hitaasti ja aamupalakin taidettiin syödä vasta yhdentoista aikaan!

Siivoilin hetken aikaa lastenhuonetta ja leikin Antin kanssa legoilla monta tuntia.


Illalla katseltiin ikkunasta raketteja, syötiin maissinaksuja poikein kanssa (A söi sipsejä) ja vietettiin aikaa yhdessä. Oli ihanaa olla vaan, unohtaa siivoilut ja velvollisuudet. Toki poikien rutiineista pidettiin kiinni, ettei varsinkaan Eetun yöunet kärsisi kovin pahasti.

Me ei ostettu itse raketteja, koska ne ovat oikeastaan ihan puhdasta rahan tuhlaamista. Itse en tykkää myöskään siitä sotkusta mikä siitä seuraa ja vihaan kovaa pauketta.

Eetu nukahti yöunille kymmenen aikaan ja nukkui paukkeen vuoksi vähän levottomasti. A meni nukuttamaan Anttia yhdentoista aikaan, ja jäin sillä aikaa pelaamaan GTA V -peliä, jonka A jätti auki pleikkarille. Kello lähestyi kahtatoista ja ihmettelin, kun A oli edelleen makuuhuoneessa. Eikö Antti suostunut nukahtamaan paukkeen vuoksi? Kahdeltatoista olisin halunnut perinteisen uuden vuoden suukon, mutta ei ollut suukotettavia vieläkään näkyvillä. Kaksi yli kaksitoista menin makkariin katsomaan, miksei miestä näy missään. Mikä näky siellä odottikaan! A nukkui vaatteet päällä meidän sängyssä, Antti tuhisi sikeästi omassaan :D. En raaskinut herättää A:ta, vaan kävin sammuttamassa telkkarin ja kömmin sitten hänen viereensä nukkumaan.

Tämä uusi vuosi oli erilainen kuin muut, muttei yhtään sen huononpi. Voitaisiin enemmänkin viettää juhlia kotona!

Millainen vuodenvaihde teillä oli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.