keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Loppiainen


Loppiaista vietettiin meillä 20 asteen pakkasessa, hyrhyr! Uskaltauduin kuitenkin ulos kuvailemaan kaunista talvea. Parasta talvessa on kyllä se, että on tosi nättiä kaikkialla!
Pojistakin sain luonnonvalossa ihan hyvät kuvat, Antti kyllä taas heilui niin nopsaan, ettei meinannut tulla yhtään mitään. Minun muruset <3.


Pitäisköhän tukkaa leikata? ;D

Eetu meni loppiaisena ensimmäistä kertaa ikinä itse istumaan! Myös huonekaluja vasten on nyt tosi hauskaa nousta. Harmi vain, ettei vesselin tasapaino ole vielä mitään akrobatialuokkaa ja kerta toisensa perään hän muksahtelee milloin mitenkin. Onko kellään kokemusta sellaisista kevyistä vauvojen turvakypäristä? Onko hot or not, tarpeellinen vai turhake?


Loppiaisena on omassa suvussani siivottu joulukoristeet takaisin kaappien kätköihin odottelemaan seuraavaa joulua ja laitettu joululiinat sekä -verhot pesuun. Meillä se taisi nyt mennä vähän ohitse, keskityin valosan aikaan kuvailemaan ja illemmalla siivoilin vielä kaappeja niin innokkaasti, että olin ihan unohtaa ne joulukoristeet!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.