tiistai 6. tammikuuta 2015

Kurkkaus sunnuntaihin

Kurkkaus vain siksi, että osa ottamistani kuvista oli käyttökelvottomia ja osaksi siksi, että jossain vaiheessa päivää unohdin tyystin kameran olemassaolon.

Aamulla kello soi kuudelta. Olen alkanut kääntää unirytmiä, että kahden yön päästä olisi muka helpompaa sitten nousta kukkoakin aikaisemmin ehtiäkseni KOULUUN. Jännittää!

Eetu herää aamulla tyypilliesti viiden ja kuuden välillä aamumaidolle ja jää sitten meidän väliin nukkumaan. En kuitenkaan uskalla jättää poikaa meidän sänkyyn, jos me molemmat aikuiset ei olla siellä nukkumassa, koska ei ole pienellä vielä itsesuojeluvaistoa. Ei suostunut äidin aamuötökkä nukahtamaan omaan sänkyynsä takaisin, joten hän sai sitten herätä yhtäaikaa superväsyneen äidin kanssa.

Keitin kahvit ja Eetulle puuron, makoiltiin sohvalla odoteltiin isoveljen heräämistä. Tein aamupalaks kasvis-hedelmälautasen, ja annoin siitä Eetun kahdelle ekalle hampaallekin tekemistä. Vihdoinkin ne tuli läpi, oon jo pitkään odottanu niitä!


Kahvia ja scho-ka-kolaa (kofeiinisuklaata)
Kun Antti ja A heräs ja oli syöny aamupalaa, kävin aamupesulla, laitoin Antin kylpyyn ja hoidin Eetun aamutoimet.
Yhdeltätoista aloin ruoanlaittoon ja A teki lumityöt. Puoliltapäivin syötiin, Antti sai kolmatta kertaa elämässään ranskalaisia #huonoäiti ja niiden kaveriks lihapullia ja kasviksia. Eetulle oli edellispäivän makaronia ja jauhelihaa ja mulle kikhernewokkia ja salaattia. Oli vähän sellanen keräilypäivä ruoan suhteen.


Puoli kahdelta lähdettiin katselemaan löytyiskö Citymarketin euronpäiviltä mitään erikoista, mutta ei oikein mitään ostettu.

Kolmelta syötiin välipalaa. Antille voileipää, Eetulle apinaevästä, äitille kahvia ja jogurtti.
Antti alkoi välipalan jälkeen legoleikkeihin, Eetu meni ottamaan nokoset ja minä jatkoin kaappien raivaamista, jonka aloitin jo perjantaina. Kuinka paljon voikaan saada kerättyä turhaa roinaa/roskaa/turhia papereita kaapit pullolleen!Kuudelta syötiin iltaruokaa ja loppuilta vietettiin olohuoneessa leikkien ja telkkaria katsellen.Yhdeksältä vielä pojille iltapalaa, A meni nukuttamaan Anttia ja minä imetin Eetun ja laitoin nukkumaan.

Sellainen oli meidän sunnuntai ja nyton jo uusi viikko kovassa vauhdissa. Odotan innolla ja kauhulla torstaita, kun koulu alkaa. On superhaikeaa jättää kotielämä taakse ja suunnata ihmisten joukkoon. Toisaalta on ihanaa saada taas pala ihka omaa itsenäisyyttä takaisin ja myös ensi viikolla jatkuvia treenejä ja balettia odotan innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.