tiistai 16. joulukuuta 2014

Blogi uudistuu

Blogini on alkanut tuntumaan tunkkaiselta vähän sitä sun tätä blogilta. Selkeä linja on yhtä sekainen kuin blogin ulkoasu. Ensi yönä kulutan tarvitsemani ajan blogin uudistamiseen. Sama kai se on valvoa blogin ääressä, kun ei öisin tule muutenkaan nukuttua kovin paljon.

Sisältöä lähden muuttamaan johdonmukaisemmaksi. Mm. treenien sisältö saa jäädä taka-alalle. Blogista tulee puhtaasti perheblogi. Meidän perheen arkea, valintoja, arvoja ja kuulumisia. Omia näkökulmiani kahden pojan äitinä.

Elämäämme tulee suuri muutos tammikuun alussa, joka tulee väistämättä vaikuttamaan myös blogin sisältöön. Hain syksyn yhteishaussa ammattikorkeakouluun, sain kutsun pääsykokeisiin ja niiden tulokset kolahtivat postilaatikkoon lokakuun lopussa. Hyväksytty. Minusta tulee sairaanhoitaja, joka liippaa jo hyvin läheltä unelmoimaani kätilön ammattia. 3,5 vuodessa sairaanhoitajaksi, sitten uudestaan yhteishaussa hakemaan kätilöksi. Niin ne unelmat vaan toteutuvat, pikkuhiljaa.

Tosiaan, koulu siis kutsuu. Mieheni työsopimusta ei uusittu kevääksi, joten tulee hyvä sauma lähteä opintielle. Isi jää kotiin poikien kanssa, niin ei tarvitse laittaa pieniä vielä hoitoon<3. Koulu alkaa 8. tammikuuta. Olen innoissani ja samalla myös hieman surullinen, koska aikani kotiäitinä on auttamatta ohitse. Kuinka pieni Eetu reagoi kun äiti on yhtäkkiä Isi? Kuinka imetyksen käy? Kuinka miehet pärjäävät täällä keskenään? Vain aika näyttää. Tämä on minulle todella suuri asia, koska haluan kontrolloida kaikkea. Kun olen päivät poissa niin se ei enää onnistu. Minua huolettaa myös oma jaksamiseni, varsinkin jos Eetun unet eivät ala paranemaan.

Tulevissa postauksissa tulee käsittelyyn poikien kuulumiset ja mitat, vuosittainen syysuupumukseni, pääsykokeet sekä paljon muuta!

Tässä oli nyt vähän tulevaisuuskatsausta teille. Stay tuned ja tulkaa aamulla kurkkaamaan uutta blogia ;).

2 kommenttia:

  1. Anonyymi17/12/14

    Onnea opiskelupaikasta! Mielenkiinnolla odotan tulevia postauksia:) Meillä on sama tilanne että isä jää kotiin kahden lapsen kanssa kun palaan töihin maaliskuussa. En varmaan tule ikävöimään kotiäitiyttä ainakaan hetkeen. On kotona olemisessa positiiviset puolensa mutta kaipaan työelämän haasteita ja sosiaalisia kontakteja.
    Myös katkonaiset unet kuullostaa liian tutulta. Neiti 6,5kk herää 3-10 kertaa yössä:/ Jospa yöt hiukan edes rauhottuisi kevääseen mennessä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Toi on kyllä totta, että muiden aikuisten seuraa alkaa kotiäitinä kaipaamaan ja sitä "oma arkea". Voivoi, toivottavasti teidänkin pikkuinen alkaisi yönsä nukkumaan :/. Meidän Eetu on heräillyt parin tunnin välein, lempeillä unikoulumenetelmillä ollaan saatu nyt yksi kolmen tunnin pätkä katkeamatonta unta aikaiseksi. Eiköhän he ala nukkumaan ja me äidit varmasti kevään tullen virkistytään, kun aurinko taas alkaa palailla talviuniltaan :).

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.