torstai 2. lokakuuta 2014

Kuulumisia ja blogitauko

Heippa vaan kaikki! Toivottavasti ette oo ihan vallan meitä unohtaneet.

Bloggauksessa on ollu taukoa monestakin syystä. Ensimmäinen on ihan vaan aika. Sitä ei valitettavasti ole kuin 24 tuntia vuorokaudessa :). Kahden pienen kanssa viikot vaan juoksee eteenpäin. Toinen syy on se, että kone on edelleen rikki, eikä oo kiva tehdä postauksia ilman kuvia. Mutta meille kuuluu hyvää!

Antti kehittyy hissukseen. Sanoja alkaa muodostumaan yhä enemmän ja pottailut sujuu ihan hyvin. Myös ruoka on alkanut maistumaan pojalle paremmin ja aamupuurokin kelpaa taas. Antti on oma ihana touhukas itsensä. Eilen käytiin testailemassa mummin ostamaa polkupyörää, ja voi kuinka se olikin antista hauskaa! Pyörä oli kaksivuotislahja, huomenna meidän vaavi on jo KAKSIVUOTIAS! Synttäreitä juhlitaan sunnuntaina mieheni sukulaisten kanssa ja ensi viikon perjantaina omieni kanssa. Kummankin suvussa on paljon synttäreitä nyt syksyllä, niin tulee kaikki sitten kerralla hoidettua.

Eetu kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Puolivuotiset on tulossa omana syntymäpäivänäni, 13.lokakuuta. Eetu osaa kääntyillä jo ja ryömii satunnaisesti. Se taitaa enemmän olla vielä sellaista möyryämistä, mutta eteenpäin mennään kuitenkin. Eetu rakastaa hyppykiikkua ja omien varpaiden ja sormie  tutkiskelua. Kiinteitä ollaan muutaman kerran jo syöty. Ne ei ihan hirveesti vielä maistu, mutta onneksi rintamaitoa riittää vielä. Eetusta tulee samanlainen hymypoika kuin isoveljensä.

Isimies sai edellisen työsopimuksensa päättymisen, 1,5vk työttömyyden jälkeen uusia töitä. Ei siis tullutkaan niin tiukka syksy kuin luultiin, kiva juttu :). Vähän työstressi verotti jaksamista ja se vaikutti omaan jaksamiseeni myös. Puhuttiin asiasta ja nyt kumpikin on jo energisempi. Täytyy vaan muistaa se toisen huomioonottaminen ja kotiaskareiden jakaminen iltaisin, vaikka kuinka olisin itse väsynyt esimerkiksi antin uhmailun vuoksi tai isimies töiden takia. Myös oma aika on saanut uuden merkityksen nyt, kun mies tekee vain päivävuoroa. Minä käy  jumapassa kahtena päivänä viikossa ja kerran viikossa baletissa, isimies tekee mieluisiaan asioita parisen tuntia töiden jälkeen ja käy omissa harrastuksissaan viikonloppuna, ja näkee tietysti kavereitakin. Näin me jaksetaan pikkulapsiarkea eteenpäin. Musta tuntuu, että rakastun mieheeni joka päivä aina uudestaan <3.

Läppäri on edelleen hajalla, eli hyviä kuvallisia postauksia en pystytekemään. Siksipä blogitauko jatkuu. Tulen kertoilemaan kuulumisia taas, kun kone on kunnossa. Ehkä se myös motivois panostamaa  tähänkin vähän enemmän.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.