lauantai 6. syyskuuta 2014

Syyskuun eka viikko

Nytpä aletaankin olla jo reippaasti syyskuun puolella. Ajattelin tulla kertomaan kuulumisia liittyen jumppien syyskauden ensimmäiseltä viikolta.
Maanantaina kalenterissa luki jumppa klo.18-19. Sinne siis lompsin onnesta soikeena, ja kyllä kannatti! Ihan loistava ohjaaja ja hyvä ryhmä, jokaisella syke nousi ja hiki virtasi. Lihaskunto-osuutta tehdessä huomasin, kuinka heikot mun kädet oikeeasti on.
Tiistaina lähdin saattamaan siskoa bussipysäkille seitsemältä ja kävin samalla 6km hölkällä. Aamupäivällä oli ohjattua kuntosalia klo.10.30-11.30. Se oli ensimmäinen kerta, kun kävin salilla peruskoulun jälkeen. Ohjaajana meillä oli itseäni vuoden nuorempi mies, joka sanoi olevansa tyytyväinen, kun kerrankin ohjaukseen tulee nuorempikin. Muut KAKSI olivat reippaasti yli 50 vuotiaita. Siinä ohjauksen lomassa hän lupasitehdä minulle ihan oman saliohjelman ja pyysi laittamaan liikuntataustaani ja ensimmäisen salikerran maximipainot ja toistot sähköpostiinsa. Ohjelman saan ensiviikon tiistaina. Samana iltana kävin vielä pumpissa, jota vetää yksi mammakaverini. Myöhemmi  illalla olisi ollut myös perusjumppaa, mutta ryhmä oli jo tullut täyteen.
Keskiviikkoa odotin todella innolla. Aamulla lähdin taas siskoa saattamaan ja siitä lenkille. Illalla lähdin intoa puhkuen kahvakuulatreeniin, voi kuinka olinkaan odottanut sitä! Eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Kahvakuulaus on ehdottomasti yksi mun lempilajeista, syke nousee mukavasti ja samalla koko kroppa saa työskennellä. Plussaa oli vielä se, että pystyttiin treenaamaan ulkona, kun keli oli lämmi  ja aurinkoinen.
Torstaina oli vauvatreeni uimahallin painisalilla. Sinne meiltä on noin 4km matkaa, eli mennessä saa vaunuja lykkiessä hyvän alkuverryttelyn ja takaisin tullessa vielä hien pintaan, koska kaikki ylämäet sattuvat paluumatkalle. Vauvatreeni oli tosi kiva, Eetu tutustui toisiin vauvoihin ja minä äiteihin. Ja kyllä siellä lihaksetkin sai kipeäksi, ne oli jo ehtineet salitreenin jäljltä vähän palautumaan.
Perjantaiaamuna oli aamujumppa yhdeksältä ja heti sen jälkeen kymmeneltä olisi ollut taas ohjattua kuntosalia, mutta liikunnanohjaaja oli sitä mieltä, että tarvitsen tällä treenimäärällä ainaki  kaksi lepopäivää viikkoon. Pidin siis loppupäivän lepiä, ja tänään on myös treenivapaata. Huomenna ohjelmassa olisi spinning TAI pumppi TAI pitkä lenkki. Tekisi mieli lähteä juoksemaan, koska en ole tehnyt pitkää lenkkiä vielä tällä viikolla, mutta myös nuo ohjatut houkuttelisi. Ehkä katson huomenna fiiliksen mukaan.
Ensiviikon tiistaina alkaa sitten se baletti, huihui! Se korvaa iltatreenit, eli aamulla salille ja illalla balettiin. Treenejä nyt vähän mutkistaa se, että mieheni sai töitä tampereeltä. Siis sehän on on ihan loistava juttu, koska työt jatkuvat ainakin vuodenvaihteeseen saakka, mutta hän menee aina päivävuoroon, eli työt menee aamutreenien päälle. Vaihtoehtona on sitten joko antaa lapset mieheni mummu  hoidettavaksi, jos anopilla on aamuvuoro tai jättää menemättä. Eli mieluummin jätän menemättä. Anoppi vielä pärjäisikin molempien kanssa, mutta sitä vanhempaan sukupolveen ei enää luotto riitä. Muutenki tuntuisi pahalta antaa pojat vieraiden hoitoon kaksi kertaa viikossa.. Täytyy nyt sitäkin tuumia tässä.

Muuten meidän perheelle kuuluu ihan hyvää, mutta pojat on sairastellut syysflunssaa koko viikon. Eetu jo parani, mutta Antilla on vieläki  kova yskä ja räkä virtaa. Oma kurkkuni tuli kipeäksi viimeyönä, toivottavasti menee ohi tosi nopeasti. Eetulla on tässä kuussa 16.päivä viidennen kuukauden neuvola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.