maanantai 11. elokuuta 2014

Sekalaisia kuulumisia

Taas on yksi viikonloppu vietetty ja on aika tulla kertomaan vähän kuulumisia. VAROITUS: pinnallista vaate-/ulkonäkölöpinää tulossa! Mieheni sisko menee naimisiin ison kaavan mukaan ensi lauantaina, joten niihin olen oikein huolella suunnitellut asua, hiuksia, meikkiä, kynsiä... En ole koskaan ikinä milloinkaan ennen ollut kirkkohäissä.

Torstaina käytiin Ideaparkissa poikien ja mun äidin ja siskon kanssa. Hakusessa oli jakku ja juhlalaukku. Asua olen miettinyt jo jonkin aikaa, aluksi oli tarkoitus laittaa Vilan vaaleanpunainen mekko, mustat korkokengät, musta laukku ja valkoiset korut. Viime viikon keskiviikkona aloin kuitenkin selailla nettikauppojen alennusmyyntejä (ostan tosi harvoin vaatteita netistä). Silmiini osui useita pikkumustia, ja aloin miettimään sellaisen hankkimista. Lopulta päätin, että on aika laittaa vaatekaappi aikuiseen kuntoon: vanhat rytkyt kirpparille myyntiin ja tilalle muutamia laadukkaita vaatteita, joita yhdistelemällä voi luoda useita erilaisia asukokonaisuuksia. Olen aina ollut sellainen, että jos näen kivan vaatteet edullisesti, ostan sen. Sen vuoksi vaatekaappini on tällä hetkellä täynnä vaatteita, joista pidän vain murto-osaa. 

Selailin mm. Zalandoa ja Boozt.comia ja otin välilehtiin erilaisia pikkumustia. Vertaillin materiaaleja, pituutta, olkaimien muotoa ja hintaa. Teki mieli ostaa merkkimekko, mutta päädyin kuitenkin monen tunnin pähkäilyn jälkeen Vilan erittäin yksinkertaiseen ja kauniiseen pikkumustaan. Tässä linkki mekkoon: http://www.boozt.com/fi/fi/vila/mabell-dress_4003091/4003094?navId=5249&color=10&sizerange=2&brand=1&pricerange=15-30&maincat=128944&group=listing

www.boozt.com
Mallin päällä mekko näyttää melko lyhyeltä, mutta malli on luultavasti minua ainakin 8cm pidempi. Helma ulottuu minulla siis puolenreiden alapuolelle, mikä on oikein hyvä. Tämä mekko oli todella edullinen, vain 26€! Toivottavasti laatu on kuitenkin hyvä, toivon mekon olevan paksuhkoa, mutta kuitenkin periksiantavaa kangasta. Mekko on jo postitettu, mutta se ei ole vielä saapunut tänne meidän postiin. Toivottavasti tulee huomenna!
Tähän pikkumustaan aion yhdistää torstaina H&M:sta ostamani valkoisen siistin bleiserin, tamariksen valkoiset korkokengät ja GreenWhale-myymälästä hankkimani shamppanjan sävyisen käsilaukun. 

www.hm.com
Laitan kyllä kuvaa asukokonaisuudesta heti, kun mekko löytää tiensä perille. En ole vielä päättänyt koruja. Minulta löytyy hopeisia ranneketjuja ja valkoinen isohko helmirannekoru. Voisin kuvitella että oikeaan käteen hopeinen ketju ja vasempaan siro rannekello olisi toimiva pari. Siihen yhdistäisin kapean kaulaketjuni, jossa on pieni pöllöriipus sekä hopeiset korvikset. 

Hiukset käyn laittamassa kampaajalla, koska olen itse ihan onneton tunari hiustenlaitossa. Minulle tulee suoruvakampaus, jonka saatte nähdä paremmin heti, kun löydän puhelimen johdon. Kamerassa on vain tällaiset kuvat, mutta kyllä niistäkin sen idean saa selville:
Mitäs tykkäätte?
Mun mielestä toi on tosi kiva sen takia, että se on rento. Ei haittaa, vaikka hiuksia vähän lentelisi tuulessa tai jos pojat tarraa siihen kiinni. Kynsiä olen ahkerasti hoitanut ja olen vihdoinkin päässyt eroon pureskelusta. Tiedän, ällö tapa. Mun kynnet ei oo koskaan olleet näin pitkät tai vahvat, kiitos Piimax+biotiini -valmisteen, terveellisen ruokavalion ja paksujen käsirasvojen. Kynsiin teen ranskalaisen maikyyrin pienillä timanttitarroilla piristettynä. Olen harjoitellut kaksi kertaa (ensimmäiset kerrat ikinä) ja se alkaa jo onnistua. Nyt annan kynsien levätä ensi viikonloppuun saakka ja teen perjantaina sitten viimeisen kerran lakkaukset. Tarrat laitan vasta lauantaina, koska ne irtoaa helposti poikia kylvettäessä ja pyllypesuilla.
Meikki tulee olemaan melko kevyt. Pohjalle tulee rauhoittava kasvovoide ja Studio Secrets-pohjustusvoide. Silmänaluset ja epätasaisuudet häivytän peitekynällä ja päälle tulee sitten vähän kasvojen virkeystasosta riippuen joko meikkipuuteri tai vaihtoehtoisesti kevyempi irtopuuteri. Haluaisin, että ruskettunut iho tulis kuitenkin meikin alta esiin. Yläluomet rajaan mustalla kajalilla, muuten silmämeikkinä toimii vain ripsari ja kulmakynä. Huuliin en laita muuta kuin huulirasvaa. Poskiin vielä sipaisu punaista, ja eiköhän se ole jo ihan tarpeeksi. Arkena en meikkaa muuta kuin silmänaluset piiloon ja kulmakarvat näkyviin, joten tuokin meikkimäärä kuulostaa jo tosi paljolta :D.

Pojille tulee vaan siistit, mukavat vaatteet, paitsi Mieheni tietysti laittaa puvun päälle. 

Tässä muutama kuva viikonlopulta:

Treeneistä sen verran, että olen käynyt juoksemassa kolmena aamuna viikossa ja käytän lihaskuntoharjoituksissa nyt 3kg lisäpainoa. Vatsalihasten treenaaminen on jäänyt vähemmälle, koska arastelen niitä vielä. En halua niiden väliin pysyvää rakoa!

Ensiviikon torstaina menen aikuislukion infotilaisuuteen ja ilmoittaudun terveystiedon kursseille.Haluaisin kirjoittaa sen jo ensi keväänä. Seuraavana vuonna lukisin ja kirjoittaisin (tai korottaisin) sitten vielä kahta reaaliainetta, jotta voisin vuoden 2016 syksyllä hakea hyvillä arvosanoilla Tampereen ammattikorkeakouluun kätilöpuolelle. Vuoden 2011 ylioppilastodistukseni ei ole kaunista katseltavaa. Ainoastaa äikän E ja englannin M nostavat todistukseni arvoa.

9.syyskuuta aloitan aikuisbaletin. Älkää naurako, mieheni ja äitini ovat tehneet sitä jo tarpeeksi! Toivon aikuisbalettikurssin antavan minulle uudenlaisia liikuntakokemuksia, ja uskon sen olevan vähän huumoripohjaista. Eihän aikuisena enää vakavasti voi balettia enää aloittaa (?). Saapas nähdä sitten, toivottavasti tulee ainakin hauskaa ellei muuta! Tässäpä näitä kuulumisia nyt olikin. Ensiviikolla tosiaan tulossa asupostaus heti, kun mekko saapuu. Seuraavalla viikolla on Eetun nelikuisneuvolalääkäri ja siitä silloin postausta. Pidetään peukkuja ainakin, ettei sydämen sivuääntä enää kuuluisi!

Öitä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.