perjantai 22. elokuuta 2014

Eetun 4kk neuvolalääkäri

Paino: 7120g(5995g)
Pituus: 62cm(59,5cm)
Hattu: 41,3m(39,7cm)

"Kasvu ja kehitys johdonmukaista. Sydän ja keuhkot ok. Vatsa pehmeä. Sukuelimet ++. Iho siisti."

Sydämestä ei siis enää kuulunut sivuääntä, huh! Kiinteidenkään aloittamisella ei ole mikään kiire, voidaan ihan hyvin odotella lokakuulle saakka, ehkä jopa lokakuun puoleenväliin, jos kasvu jatkuu yhä näin hyvänä pelkällä imetyksellä. Seuraava neuvola Eetulla on 16.9. Samalla varaan Antille 2-v neuvolan. Kauheeta kuinka mun pojat kasvaa!

Eetu oppi kääntymään selältä vatsalleen tasan neljän kuukauden ikäisenä, eli 13.8. Kolme päivää sen jälkeen poika oppi kääntymään vatsaltaan takaisin selälleen! Pään kannattelu sujuu jo moitteettomasti, mutta vielä hän ei ole noussut päinmakuulla käsivarsien varaan. Ei varmasti mene siihenkään enää kauaa. Eetu juttelee tosi paljon ja on jo monet kerrat nauranut oikein kunnon räkänaurut. Hän seurailee tosi tarkkaavaisesti katsellaan, mitä ympärillä tapahtuu ja on jo tykästynyt yhteen kanaleluun. Taitaa myös hampaat kuukauden, parin sisällä alkaa puhkeilemaan, koska pojan kuolamäärä on jotain ihan älytöntä. Kädetkin eksyy suuhun jatkuvasti.

Viime sunnuntaina saatiin yökylään äitini koira Piki, joka on myös rakas lapsuudenystäväni.


Piki ja Jokke tuli hyvin toimeen keskenään. Ainoa "ongelma" pikin kanss oli se, että vanhus läähätti jatkuvasti ja aina sen maatessa paikoillaan sen eteen muodostui atlantin valtameri kuolasta. Mutta ei se haitannut, kun sai rakkaan lemmikin pitkästä aikaa hoitoon<3. 

Nyt odotellaan Antin kanssa, että Eetu heräilee päikyiltä niin päästään leikkipuistoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.