maanantai 14. heinäkuuta 2014

Mökillä

Perjantaina lähdettiin kohti Töysää. Minä ajoin, mies opasti ja pojat nukkuivat takapenkillä. Poikien turvaistuinten välissä meillä oli mukana myös yksi poikien tädeistä. 

Perillä mökillä oltiin kuuden jälkeen. Illalla vaan otettiin rennosti, kierreltiin rannassa ja pihassa ja vaihdeltiin poikien isoisovanhempien kanssa kuulumisia. Menin poikien kanssa nukkumaan mökin kammariin kymmeneltä, muut jäi vielä pelaamaan korttia ja katsomaan elokuvaa.

Lauantaina oli kuuma! Heräsin, kun mies lähti Antin kanssa tuvan puolelle puoli kahdeksan aikoihin, ja seuraavan kerran kahdeksan jälkeen, kun poikien isosetä mainitsi sanan "kahvi". Syötiin aamupalaa ja sen jälkeen lähdin Antin ja Joken kanssa lenkille.

Päivä meni nopeasti. Käytiin Keskisen kyläkaupassa, syötiin, oleskeltiin auringossa, uiteltiin varpaita rannassa, nukuttiin päiväunia, kahviteltiin, saunottiin, heitettiin talviturkit ihanaan 24 asteiseen veteen ja painuttiin taas yöpuulle.

Sunnuntaina lähdettiin päiväkahvien jälkeen takaisin kotiin.

Tänä aamuna mies lähti aamuvuoroon puoli kuuden aikaan. Me herättiin poikien kanssa seitsemältä. Sitten hoidettiin nopsaan aamupesut, pottailut, aamupala ja lähdettiin yhdeksän jälkeen ulos nauttimaan auringosta ennen sadepilvien lähestymistä. Käytiin kävelyllä koiran kanssa ja mentiin leikkipuistoonkin.
'Oltiin kotona kymmenen jälkeen ja nyt Antti on päiväunilla. Eetukin jo melkein nukkuu. Kohta menen laittamaan ruokaa ja siivoamaan. Sittenpä vaan odotellaan, että iskä pääsee töistä ja tulee salitreenien jälkeen kotiin <3.

Tämän viikon keskiviikkona on Eetun kolmen kuukauden neuvola.

Ihanaa, aurinkoista uuden viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.