tiistai 27. toukokuuta 2014

Sadetiistai ja tee-se-itse sisustustaulu

Tänään on ollut mukava päivä vaikka vettä onkin tullut taivaan täydeltä.

Aamulla lähdettiin Maskuun ostamaan uutta sohvaryhmää. Tarkoitus oli ostaa alennuskankaalla kahden- ja kolmenistuttavat sohvat, mutta tulikin sitten paikanpäällä vähän vaihdettua suunnitelmaa. Ostettiin kotimaiset sohvat tilausverhouksella, eli valittiin kangas itse ja se verhoillaan toiveidemme mukaan ja toimitetaan meille kotiin seitsemän viikon kuluessa. Rahaa meni melkein tuplasti niin paljon kuin oli tarkoitus, mutta pääsenpä VIHDOIN eroon tästä kissan repimästä, vauvanpukluisesta romusta. Tilalle tulee ryhdikkäät ja tyylikkäät, raikkaan vaaleanharmaan väriset sohvat, joiden istuin- ja selkätyynyjen päälliset ovat irroitettavat ja näin ollen myös pestävät, toisin kuin tässä nykyisessä.

Vauva nukkui yöllä todella huonosti, ja itse en juuri silmääni ummistanut. Vauvalla on yskää ja nenä meni tukkoon vähänväliä. Vein sitten maskussa käynnin jälkeen Antin mummulaan, kävin vielä kaupoilla kotikunnassamme ja tulin vauvan kanssa kotiin nukkumaan. Puoli kolmen aikaan lähdettiin mummulaan päiväkahveille ja neljän aikoihin tultiin takaisin kotiin.

Sateinen ilta meni sitten askarrellessa sisustustaulua.

Taulupohja
 Maalasin taululevyn vesiväreillä harmaansävyiseksi ja annoin värin kuivua kunnolla.


Askartelupaperia

Leikkasin askartelupapereista lehden muotoisia paloja.


 Asettelin lehdet pohjalle ja liimasin ne kiinni askarteluliimalla. Liiman kuivuttua ruuvasin levyn taakse ruuvit ja kiinnitin niihin ripustusnarun. Sitten vaan taulu seinälle!


Oon vieläkin ihan poikki viime yön takia, ja toivon todella, että ensi yö menis vähän paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.