maanantai 26. toukokuuta 2014

Painopäivitys ja treenipäiväkirjaa viime viikolta

Paino: 53,6kg (54kg)
Nyt se lasku on maltillisempaa kun aiemmin. Aika paljon sitä saa syödä, että sen saa pidettyä kurissa.

Viime viikon treenit:

Keskiviikko:

  • Pakarat (omalla painolla)
  • Aerobinen 45min (intervallit)

Torstai:

  • Kädet (3kg painoilla)
  • Aerobinen 60min (peruslenkki, 6km)

Perjantai:

  • Aerobinen 60min (½ intervalleja, ½ peruslenkkeilyä, 6km)

Lauantai:

  • Kädet (3kg)
  • Pakarat (omalla painolla)

Sunnuntai:

  •  Lepo
Näiden lisäksi on sitten tietysti ollut sitä hyötyliikuntaa päivittäin. Koiran kanssa lenkkeilyä, lasten kanssa ulkoilua, vaunulenkkejä, pihatöitä, siivousta ja ties mitä. 
Ruokavalio on ollut muuten samanlainen kuin ennen, mutta lisäsin yhden välipalan lisää. Se olikin ihan hyvä päätös, koska en ole enää iltaisin niin tajuttoman väsynyt kuin ennen. Muutenkin nämä ihanat aurinkoiset ilmat ja urheilu on saanut energiatasot oikein räjähdysmäiseen nousuun! Ei tuu juurikaan enää makoiltua/istuskeltua sohvalla tyhjänpanttina.

Viime viikko meni tosi nopeasti. Mies oli aamuvuorossa, eli aamuisin tuli herättyä heti kuuden jälkeen noiden pikkumiesten pakottamana. Aamut otettiin rauhassa, leikittiin, ulkoitiin, syötiin aamupalaa ja joskus oltiin vielä päiväruoan aikaankin yöpuvuissa, kun en vauvan tiheiltä aamutankkauksilta ehtinyt vaihtamaan edes Antille (saati sitten itselleni) vaatteita! :D Onneksi noin ei käynyt kuin kerran. 
Perjantaina kävin poikien ja appivanhempien kanssa torilla kesän ensimmäisillä "torikahveilla". Tuohon meidän minimaaliselle torille (eli kauppakeskuksen parkkipaikalle :'D ) tulee kesäisin sellainen torikahvio, jossa mieheni on ihan pienestä saakka käynyt edesmenneen pappansa kanssa, ja nyt se on sitten vakiintunut jo meidänkin perheelle ihan traditioksi. Se on kyllä aina viikon kohokohta!
Lauantaina oltiin aamupäivä kotona perheen kesken, ja sitten lähdettiin kävellen mummulaan hetkeksi kylään. Kauan ei ehditty olemaan, koska mies lähti kavereineen avaamaan rantasaunakauden. Ilta meni sitten poikien kanssa touhutessa.
Sunnuntaina meidän piti äidin kanssa jatkaa puutarhan laittoa, mutta aamulla oli niin kurja ukkosilma, että lähdettiin ideaparkkiin viettämään sadetta. Mutta siinäpäs kävi niin, että ideaparkkiin päästessämme aurinko jo paistoi taas kauniisti :D. No, ehtiihän sitä. Olis kuitenkin kiva saada pihat nätiksi ennen nimiäisiä. Ne pidetään ainakin näillä näkymin kesäkuun 29. päivä. Ihanaa päästä taas suunnittelemaan juhlia ja tekemään leipomuksia! Eilen katteltiin tietysti myös jääkiekkoa. Voi leijonat.. Ehkä ens vuonna sitten.

Tällä viikolla on luvassa ainakin torilla käyntiä tiistaina ja torstaina oli tarkoitus lähteä mökille, mutta sielläpä sataakin vettä säätiedotuksen mukaan silloin. Höh!

Tällaista meillä, tällä viikolla vois panostaa tähän blogaamiseen vähän enemmän ja napsia kuvia! Viime viikolla niitä ei tullut otettua yhtään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.