torstai 10. huhtikuuta 2014

Rv.37+3 Ikeaa, pankkia ja asennemuutos

Iltamassu 37+3

Ehjänä edelleen. Aamulla mulle tuli ihan pakottava tarve lähteä Ikeaan ostamaan meille uusia huonekasveja ja vauvalle amme ja harsoja. Herätin miehen yhdeksän aikaan ja puolipakotin hänet lähtemään Ikeaan kanssani, koska en vielä osaa ajaa sieltä yksin takaisin kotiin. Kysyttiin kyllä jos anoppi olisi tullut mukaani miehen sijaan, mutta hänellä oli siivouskiireitä, eli Aleksi joutui Ikea-uhriksi. Kuulostanpas ihan kamalalta.. 

Ikeassa oikastiin sen verran, ettei kierretty huonekaluosastoa ollenkaan vaan mentiin yläkerrassa suoraan vauvatarvikkeiden puolelle. Amme löytyi nopeasti, onneksi niissä on nykyään vihreät liukuesteet ettei mene ammeet sekaisin, Antilla on nimittäin samanlainen Ikean amme, mutta pohjan liukuesteet ovat siniset. Nappasin mukaan myös patjansuojuksen, harsopaketin ja limenvihreän huovan päiväpeitoksi pinnasänkyyn. Alakerrasta otin vihreän huovan meidän huoneeseen, tummanharmaan huovan sohvalle kissan raapimisjälkien peitoksi, kaksi pienempää ruukkukasvia ja yhden ison palmukasvin sekä ruukut niille.
Kotona oltiin puolenpäivän aikaan, jonka jälkeen mies lähti kaverinsa kyydillä uuden työpaikkansa terveystarkastukseen. Hän kävi haastattelussa Valmetilla viime viikolla, ja perjantaina mökille ajellessame hänelle soitettiin ja kerrottiin ilouutiset. Työ on valitettavasti määrä-aikainen, vain neljä kuukautta toukokuusta elokuuhun, mutta on sekin jotain. Ja palkka on huomattavasti parempi verrattuna edelliseen työpaikkaan, koska kyseessä on vuorotyö. Aiheesta aasin, tässä muutama kuva matkalta Töysään:
Meikitön! Tätä harvoin tapahtuu! :D No okei, oon mä kulmia vahvistanu.


Kolmen aikaan minulla oli pankkiaika sijoitustilin tekoa varten. Miehen kuukauden takainen työttömäksi jääminen säikäytti ja pani ajattelemaan pesämunan kasvatusvaihtoehtoja. Tulin siihen tulokseen, että paras tapa on laittaa rahaa hyvälle rahastotilille, ja pankissakin tätä tapaa kehuttiin. Toivotaan, että kurssit pysyisivät seuravatkin vuodet yhtä hyvässä nousussa kuin nyt muutaman vuoden ovat pysyneet.

Pankissa vierähti tunti. Sen jälkeen kävin tekemässä viikonlopun ruokaostokset ja pyörähdin Jyskissä. Sieltä ostin vauvalle alennuksesta sarvikuonopussilakanasetin ja Antille isovelilahjaksi pikkuauton, jonka hän saa "vauvalta" lahjaksi, kun palataan sairaalasta kotiin (Antilla alkaa olla jo hyvä kokoelma pikkuautoja, vois kuvata ne kaikki joskus!).Ostin hienon taulusarjan ja pari koristetyynyä meidän huoneeseen. Just käyny laittamassa paljon rahaa säästöön ja valitan miehen työttömäksi jäämistä, jos vaikka seuraavaks lopettais tän tuhlailun?


Täytyy kyllä pestä toi vielä ennen käyttöönottoa.
Nyt kaikki hankinnat vauvaa varten on tehty. Puuttuu vaan se vauva. Mä olin aamulla taas ihan vähän pettynyt, kun sainkin nukkua yöni rauhassa eikä vauva ilmoitellut itsestään. Päätin siis, että en odota vauvan syntyvän lähipäivinä, vaikka tulppa irtosikin tiistaina (tänään tuli lisää). Hän saapukoot milloin tahtoo, terveenä ja hyvinvoivana <3.

Pienimmät vaatteet odottaa jo käyttäjäänsä
Ykkösvaipat tuntuu ihan nukenvaipoilta Antin vitosiin verrattuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.