keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Ärsyttää

Supistukset alkoivat uudestaan eilen aamulla kymmenen aikaan ja olivat todella epämukavia, voisin jopa sanoa, että noin kipeillä suppareilla lähdettiin Antista synnärille, ja olin silloin jo viisi senttiä auki. Mutta nyt supistuksia tuli sen verran epäsäännöllisesti, ettei ollut vielä tarvetta hötkyillä sairaalaan, eivätkä ne kyllä voimistuneetkaan. Illalla ne sitten loppuikin kokonaan ja sain nukuttua koko yön oikein hyvin. Aamulla herätessäni olin pirteä ja hyväntuulinen, sitten alkoi taas palailla mieleen se, että OIS NYT SITTEN SYNTYNYT KUN KERRAN PITI SUPISTUKSIA SIETÄÄ KOKO PÄIVÄ! Oli niistä sentään jotain hyötyä, limatulppa nimittäin irtosi kokonaan kymmenen aikaan illalla viimeisen supistuksen päätteeksi. Olin niiiiiin varma, että yöllä tulee lähtö. Autokin pyydettiin valmiiksi meidän pihaan, ettei sitten yöllä tarvitse soitella sukulaisia läpi. 

Tänään oon käyny pitkällä, reippaalla kävelylenkillä, saunonu urakalla ja juonut paljon kahvia siinä toivossa, että supparit tulis takasin, mutta ei ne oo tullu. Vatsakin on ollut jo yli viikon kuralla, jonka uskoin olevan merkki lähestyvästä synnytyksestä.. Mutta ei auta itku markkinoilla, vauvan on paras olla vielä massussa, kun se ei kerran ole vielä ulos tullut. Sinänsä ei harmita, kehittyköön rauhassa loppuun saakka <3. Ainoa inhottava juttu tässä on se, että mun lantio on jatkuvasti ihan sairaan kipee, ja varsinkin häpyliitokset tuntuu tippuvan minä hetkenä hyvänsä. 

Sain kuitenkin pienen piristysruiskeen tähän päivään: meidän uus läppäri oli saapunut Siwaan! Nyt on hyvä kirjoitella postauksia omassa rauhassa työhuoneessa ja vieläpä ihan PÖYDÄN ääressä :D.

2 kommenttia:

  1. Apua, Mua niin jännittää että millon sä synnytät :D minun masu saa kasvaa vielä kesän ja sitten odotellaan pikkusisarrusta syntyväksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin jännitän ja odotan ja tylsistyn ja vaikka mitä :D. Voi että, ei teilläkään sitten ihan hirveen kauaa enää oo :) !

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.