sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Rv.34+6

Hyvää sunnuntaita!

Antti on aurinkoinen, vaikka sataa vettä <3


Ruispuuroo, kurpitsansiemeniä ja kuivattuja luumuja.
Mä oon NIIN kyllästyny tähän raskauteen. En vauvaan tietenkään, mut tähän yliraskaaseen oloon, kipuihin, väsymykseen ja kaikkeen siihen, mitä aluks odotin niin innolla :D. Että voikin mieli muuttua päivästä toiseen. Toisaalta mä rakastan tätä vauvamahaa ja raskaana olemista. sitten taas vihaan, kun tuntuu, että alapää ja vauva sen mukana tippuu, kun nousee tuolilta ylös. Väsymys on kans sellanen juttu, joka alkaa pikkuhiljaa olemaan ihan ylivoimasta. Aloin syömään taas rautaa, joskos se auttais. Tykkään, kun viikot vähenee ja kohta voi alkaa odotella merkkejä lähestyvästä synnytyksestä: limatulpan irtoamisesta, vahvistuvista harjoitussupistuksista, polttavista selkäkivuista, pesänrakennusvietistä ja muista. Pesänrakennusvietti on joinain päivinä ollut jo melko voimakas, oli esimerkiks yks päivä ihan pakko lähtee ettimään vauvalle hoitoalustaa. Vielä on hankittava amme, pikkuvaippoja, liivinsuojia, isoja terveyssiteitä ja harsoja. Mut ne nyt ehtii kauppareissujen yhteydessä haalimaan.
Huomenna alkaa 36. raskausviikko, josta on kaksi viikkoa siihen, että vauva on täysiaikainen. Torstaina on neuvolakäynti ja toivon todella, että se sf-mitta ois nyt ottanu ison harppauksen takasin käyrille (mut ois kyllä parasta nähä poitsu ultrassa taas <3). Oon syöny viime neuvolakäynnin jälkeen yhden välipalan enemmän, mut paino ei oo juuri noussu. Maha kyllä tuntuu kasvavan sitäkin enemmän! Huomenna saatte uuden viikon kunniaksi massukuvaa.Viime viikkoina on ollut lapsiaiheisissa blogeissa kovasti puhetta välikausivaatteista. Meidän Antin välikausihaalari on Jonathan-merkkinen. Tosi hyväksi todettu, ilman kurahousujakaan vettä ei mene juurikaan läpi.

Kuten varmaan huomasitte, niin blogi on saanut uuden ilmeen (taas?). Oli tylsää aamulla ja oon jo pitkään (taas..) ollu kyllästyny tähän ulkoasuun. Tää on vielä vähän keskeneränen, mutta on jo raikkaampi ja keväisempi kuin se edellinen. Keväästä puheen ollen, huomenna pitäis paistaa koko päivän aurinko ja päivällä on 8 astetta lämmintä! Tule kesä tule!

Huomenna sitten uuden rv:n kuulumiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.