sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

35+6

Huomenna alkaa 37. raskausviikko ja samalla alkaa lähtölaskenta, viimeinen raskauskuukausi käynnistyy! Aika oikeesti lentää ihan siivillä.

Vauva on liikkunut synnärikäynnin jälkeen taas ihan normaalisti, tänään on tosin ollut vähän hiljaista. Mulla on kyllä ollut sen sairaalareissun jälkeen maha ihan sekaisin, mikä on TOSI outoa tän puoli vuotta kestäneen ummetuskauden (anteeks nyt tästä informaatiosta) jälkeen. Joidenkin mielestä se voi olla merkki lähestyvästä synnytyksestä, mutta tässä tapauksessa kyse ei kyllä taida olla siitä. Mulla oli eilen illalla ihan hirvee oksetusolo ja oli ihan pakko mennä nukkumaan sen takia, eli luultavasti jotain pientä vatsataudin poikasta? Mua ei juurikaan supistele, muutama hassu harjostussuppari tulee rasituksen yhteydessä. Limatulppaa ei oo vielä irtoillu, viime raskaudessa se irtos noin viikko ennen synnytystä. Ei tää kyllä vielä saa syntyäkään, kun ei oo niitä vikoja hankintoja tehty, ei olla täysiaikaisilla viikoilla ja me ollaan menossa ens viikonloppuna käymään miehen isovanhemmilla Töysässä :D. Ei ei, vielä saa vauva asustaa kiltisti massussa ainakin 7. päivään asti.

Aleksi ja Antti lähti äsken mummulaan, ja mä jäin yksin kotiin viettämään laatuaikaa itseni kanssa. Ollaan koko päivä siivottu, tiskattu, pyykätty, imuroitu ja järjestelty. Mä siivosin jopa vaatekaappinikin, joka on kyllä ollu sellanen arkeologinen kaivaus, että huhhuh. Laitettiin tyynyt ja täkitkin pesuun ja heitettiin vanhoja lehtiä ja mainoksia pois, eli ihan kunnon kevätsiivous tästä taitaa nyt muodostua. Pitäs tänään vielä hakee yhdistelmävaunut sisälle varastosta, että voin pestä kangasosat niin vauva pääsee sit huristelemaan puhtaissa vaunuissa. Mut nyt otan iisisti, nostan jalat ylös ja katon Gossip Girliä, kun saan olla ihan omassa yksinäisyydessäni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.