keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

32+2

Tänään oli taas mun vuoro kerätä energiavarastoja ja nukkua pitkään. Antti nukkui onneks koko yön, aina kuuteen asti, kunnes taas kömpi meidän päälle hyppimään. Heräsin ite puol kymmenen. Kun olin syömässä aamupalaa, Aleksi oli nostanu Antin meidän huoneeseen siirrettyyn pinnasänkyyn kattelemaan hiekotusautoo samalla, kun se ite viikkas pyykkejä kaappiin. Voi että Anttia kiinnostikin! :D Antin mielestä iso hiekotusauto sanoi "hurhur!" Niin sulosta <3.  Pian sen jälkeen lähdettiin kaikki yhdessä leikkipuistoon. Antin uudet kurahousut, kypärämyssy ja pipo näkyy kuvissa :). Ostettiin Antille ideaparkista myös kurarukkaset, mutta niitä ei nyt laitettu käteen.Antti laski ensimmäistä kertaa elämässää YKSIN liukumäkeä alas. Antti vaan nauroi ja nauroi ja nauroi kovaan ääneen, kun oli niin hauskaa :D. Ei melkein päästy lähtemään kotiin, kun poika halus uudestaan ja uudestaan laskemaan. Parisenkymmentä minuuttia leikkariin tulon jälkeen oli kuitenkin jo pakko lähtee kotiin, kun mulla oli taas ihan tajuton pissahätä ja miehellä kiire töihin.


Päiväruoaks meillä oli tänään mun superherkkua: kvinoasalaattia ja haukea! Antti söi kvinoaa, haukea ja kurkun ja avocadon palaset omasta annoksestaan, salaatinlehdet tais olla liian epäilyttäviä. Saatiin paljon itse pyydystettyä kalaa ja itse poimittuja marjoja miehen isovanhemmilta. Ne tuli kyllä tarpeeseen! Oon jo kerenny vetämään kaikki mansikat ja vadelmat Antin kanssa :D. 


Sellanen päivä meillä on tähän mennessä ollut. Nyt Antti ja koira on päiväunilla, voisin ite mennä siivoomaan keittiön ja sit loikoilla hetken aikaa. Muistakaas kattoo tänään taas Jutta ja puolenvuoden superdieetit! :)

2 kommenttia:

  1. Ai että tuo ruoka näyttää hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, hyvää se olikin! :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.