lauantai 1. maaliskuuta 2014

31+5

Niin se kuukausi taas vaihtui! Antti on nyt ottanut tavakseen alkaa heräämään kivasti kuuden jälkeen aamulla, ja tulee sitten herättämään meidät. Mies on noussut kahtena päivänä peräkkäin Antin kanssa, kun ite oon jääny nukkumaan. Hän myös siivosi tänään sillävälin, kun olin koiran kanssa aamulenkillä! <3

Eilen aamulla mulla oli kauhea yskä, ja Antilla myös. Kauppareissulla tuntu vähän kuumeiselta mut illalla oli taas ihan ok olo. Tänään aamulla olin sitten kuitenkin 38,2 asteen kuumeessa. Nenä valuu ja naamaa kuumottaa. Olo on kuitenkin yllättävän energinen. Koiralenkin jälkeen puettiin Antti ja mentiin koiran ja pojan kanssa vielä takapihalle leikkimään ja nauttimaan kauniista ilmasta. Potkittiin vähän palloa, kaiveltiin (ja maisteltii..) hiekkalaatikon hiekkaa ja ihan vaan käveltiin käsikädessä isoa pihaa ympäri kantoja ja kiviä väistämättä. Pian alkoi kuitenkin jo maha painaa ja olo huonontua. Vein pojan sisälle ja pesin ite nopeesti olohuoneen ikkunan ulkopuolelta (meidän kissa hinkkaa sitä aina likasilla tassuillaan, kun haluaa tulla sisälle..) Sitten miehellä olikin jo kiire lähteä töihin. Antti meni päiväunille ja sammui kuin saunalyhty. Ite otin eilen tekemääni intialaista kanakeittoa ja kääriydyin huopaan sohvalle kirjoittelemaan blogia. Toivottavasti Anttiin ei tartu tää tauti.

Mulla on ihan tajuton palo sisustaa ja järjestellä kotia! Oon suunnitellu olohuoneen remontin, siirtänyt nyt jo pinnasängyn meidän huoneeseen ja järjestelly työhuonetta. Olis vielä jäljellä Antin huoneen uudelleen sisustaminen, vauvan vaatteiden laittamista hyllyyn, kirjojen laittamista työhuoneen kirjahyllyyn ja muuta pientä mukavaa. Olohuonetta ei varmaan aleta erityisemmin remppaamaan vielä vähään aikaan, koska tässä kuussa rahatilanne on vähän normaalia heikompi, kun hoitoraha tippuu äitiysvapaan alkamisen vuoksi, vaikka itse äitiysraha alkaakin vasta huhtikuussa. Huhtikuussa voi sitten olla jo vähän riskialtista aloittaa remonttia, koska en halua sen olevan kesken silloin, kun vauva syntyy. Ei täällä kyllä muuta tarvitsisi tehdä, kuin tapetoida telkkarin takana oleva seinä tummanharmaalla kuviotapetilla ja maalata ikkunasienä ja sohvan takana oleva tiiliseinä hailakan harmaalla sävyllä. Haluaisin meille myös uuden divaanittoman sohvan, jossa olisi irroitettava päällinen, uuden siromman nojatuolin ikean halppistuolin tilalle, pari taulua, suuren ruukkukasvin, pari koristevaasia ja senkin. Haluan myös, että meidän telkkari kiinnitettäis seinälle. Ei mitään pienen budjetin hankintoja, eli täytyy tehdä niitä pikkuhiljaa :D. Tapetointi ja maalaus olis kiva kuitenkin hoitaa alta pois ennen uusien huonekalujen hankkimista. Olis kiva voittaa lotossa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.