maanantai 3. helmikuuta 2014

Viimeinen kolmannes

Masu tänään:
Rv.28+0
Tästä voi vähän verrata massun kasvua kaikilla raskauskolmanniksilla:


Hurjaa! En ees muista millasta oli olla litteämahainen :D. Enää 12 viikkoa aikaa nautiskella pallomahasta, sen jälkeen olen kyllä iloinen saadessani oman vatsani takaisin. Odotan jo innolla pikkuisen näkemistä, imettämistä, röyhtäyttämistä, yöheräilyjä ja kaikkia nittä ihania öitä, kun ei voi tehdä muuta kuin vain tuijottaa pientä tuhisiaa <3. Mutta en odota innolla sitä oloa, mikä tulee maidon noustessa rintoihin noin toisena päivänä synnytyksestä, enkä odota innolla sitä, että paitoihin tulee jatkuvasti tahroja, enkä sitä, kun imettäessä vapaasta rinnasta lentää maitoa kaaressa jokapaikkaan, jos ei satu olemaan rintaliivejä :D. Onneksi nämä on jo kertaalleen koettu, ja osaan nyt suhtautua niihin hieman eritavalla. Kaikki ne kuitenkin kuuluu raskauden jälkeiseen aikaan, ja ovat täysin luonnollisia asioita. Mutta kyllä sitä Antin syntymän jälkeen säikähti, että maitoa oikeesti tulee niin valtavasti!

Lauantaina oli ensimmäinen herkkupäivä viikkoon. Söin kahvin kanssa kaksi klementtiinin mehussa kostutettua köyhää ritaria omenahillon kanssa ja yhden ihanan ison valkosuklaa-karpalokeksin <3. Näiden jälkeen mun makeakiintiö olikin jo täynnä. 
Sunnuntaina pidin nestemäisemmän ruokapäivän, että ei tule jatkettua herkuttelua. Söin päivän aikana kuusi kertaa: aamupalaksi join avocado-banaanismoothien, päiväruoaksi söin parsakaalikeittoa ja keitetyn kananmunan, kahden aikaan välipalaksi join marja-kaurasmoothien (puolukkaa ja mustikkaa), neljän aikoihin avocado-banaani-mustikkasmoothie, päivällisellä oli kasvissosekeittoa ja iltapalaksi samaa marja-kaurasmoothieta kuin aiemmin päivällä. Illalla olo oli kevyt, mutta kylläinen. Lisäksi join tietysti sen 2,5 litraa vettä. Tekee ihan hyvää pitää välillä tuollaisia kevyempiä päiviä. Käytin smoothieissa rahkaa, jogurttia ja rasvatonta maitoa, eli proteiinejakin tuli päivän aikana ihan tarpeeksi. Huomenna menen käymään työpaikallani, vien sinne raskaustodistuksen. Olisi myös kauppareissu taas edessä huomenna. Keskiviikkona on Runebergin päivä, ja on meidän vuoro vetää lippu taloyhtiön lipputankoon. Osataankohan me!? :D Torstaina on sitten tulossa kiva päivä! Yhdeltätoista aamulla on neuvola ja sen jälkeen Antin kummitäti tulee kahville, jee jee !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.