tiistai 4. helmikuuta 2014

Rv.28+1

Eilen tehtiin Antin kanssa 45 minuutin lenkki ja sen jälkeen jäätiin ulos tekemään talven ensimmäinen lumiukko!


Tänään käytiin kaupassa ja sen jälkeen menin työpaikalle allekirjoittamaan äitiyslomasopimuksen. Kannatti mennä, sain firmalta lahjaksi ison Iittalan Aalto-maljakon! Oon kattellu noita jo pitkään, mut on ollu niin kalliita, ettei oo raaskinu ostaa. Nytpä ei tarviikkaan! Lisäks sain sylin täydeltä hyvää mieltä. On mukavaa, kun esimiehet suhtautuu raskauteen ja uuteen äitiyslomaan niin hyvin.


Huomenna vietetään Runebergin päivää ja on meidän vuoro nostaa taloyhtiön lippu salkoon. Oon eläissäni nostanu lipun vaan kaks kertaa ukin kanssa ja sillon oon ollu ala-asteella :D. Miehelläkään ei juuri sen enempää kokemusta lipunnostosta ole. Saas nähä miten käy.. ^^


Mä en aio leipoo tänä vuonna runebergin torttuja, eikä ostettu niitä myöskään. Mut tänään syötiin iltapalaks pannaria, vaniljakastiketta ja hedelmiä, siinä oli tarpeeks herkuttelua huomisellekin.Huomenna on luvassa kotonamöllötyspäivä, mies menee töihin ja me tuskin lähdetään pojan kanssa leikkipuistoo kauemmas. Illalla sitten Jutta ja puolenvuoden superdieetit, muistakaahan kattoo!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.