maanantai 10. helmikuuta 2014

FOODFOOD

Viime torstaina meillä oli herkkupäivä, kun Antin kummitäti tuli käymään kahvilla. Leivoin meille sitruuna-vadelmarahkapiirakkaa. 


Ostettiin muutes Antille torstaina uus paita Seppälästä. Tää oli iskänkin mielestä superhieno, ja Antti tykkää ku tää hohtaa pimeessä! :D


Lauantaina leivoin pitsaa, eli sillonkin tuli syötyä tuhdimmin. Eilen ja tänään on sitten palailtu takaisin normaaliin ruokaan, eli nää on näitä samoja mitä aina syön :D.

Aamulla karu-puuroo (pikakaura+ruis), mihin vielä lisäsin ruisleseitä ja kurpitsansiemeniä. Vatsan toimintaa edistämään söin sokerittomaan mehukeittoon turvotettua sokerijuurikaskuitua ja kuivattuja luumuja. Tepsii muutes hyvin! Sit tietysti kahvia.


Lounaaksi tein muille kanakastiketta, mutta gluteenittomat jauhot oli loppu nii en ite voinu syyä samaa ruokaa. Kanaa kuitenkin, eli kanaa, salaattia, peruna ja porkkanaa.


Välipalaks hedelmäsalaattia (tässäkin on kuivattuja luumuja seassa), rahkapurkin jämät ja mehukeittoo. Ja tietty kahvia.


Iltaruaks poika söi eilistä possupataa, mä tein pikapikaa kaks munakasleipää. Käytin tosin vaan valkuaiset, en tykkää keltuaisista. Kananmunat ei oikein muutenkaan sovi mulle, maha tulee kipeeks. Oli vähän hoppu, että saan keittiön siivottua loppuun tän päivän aikana. 


Iltapalaks mustikoita, puolukoita, mehukeittoo ja karu-hiutaleita.


Mun pitää syödä kellon mukaan, koska muuten unohdan ja sit ihmettelen miks on hirvee nälkä (tai että miks kaikki ottaa päähän :D). Vauva kasvaa kasvamistaan ja vatsalaukku vaan lytistyy ja lytistyy. Ei tuu nälkä, ja jos tuleekin niin se lähtee jo parilla haarukallisella ruokaa. Se on ehkä ihan hyvä juttu, niin ei tuu syötyä ihan yllinkyllin eikä paino sitten nouse ihan hurjasti. Tosin nyt se on pysyny visusti siinä samassa lukemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.