torstai 27. helmikuuta 2014

31+2 Olipa kerran etanavalas..

Sellanen on olo KIRJAIMELLISESTI iltaisin :D Kasvavan vatsan kanssa ja liitoskivuista aiheutuvan hitauden takia tunnen itseni valaaksi, joka kulkee etanan nopeudella. Saapa nähdä montako kertaa mun äidillä menee tänään hermo ideaparkissa, kun löllerrän kilsan hänen perässään ja manaan häntä olemaan juoksematta. Ah, ihana raskaus <3.

On tässä viimepäivinä tullut esille eräs huono puoli siinä, että Antti nukkuu nyt kokonaan isojenpoikiensängyssä. Kun me vielä nukutaan, MIKÄÄN ei estä Anttia nousemasta itse sängystä ja tulemasta herättämään meitä. Olen vielä nähnyt tämän lähinnä liikuttavana tapana, mutta odotetaan sit sitä aikaa, kun imetän kaikki yöt vauvaa, eikä mies ole aloittanut vielä isyyslomaansa! Toisaalta on kyllä parempi, että Antti tulee suoraan herättyään meidän huoneeseen, eikä lähde tyhjentämään esim. siivouskaappia, tai kiipeile huonekaluille yksin ollessaan. Varmuuden vuoksi meillä lukitaa ulko-ovikin yöksi nykyään :D.

Miehet jää tänään tosiaan keskenään kotiin, kun lähden äidin kanssa ostoksille. Antille on nyt viimein hankittava ainakin ne kurarukkaset ja kurahousut. Katsotaan sitten, mitä muuta tarttuu mukaan.

5 kommenttia:

 1. OI oi oi! Onnea kovasti raskaudelle! Ihan pelotti toi sun otsikkos! :S Mun erikoinen syntyi juuti tuolla viikolla 31+3 ke 24.10.2012 klo 13.09 hätäsektiolla. Edellisenä päivänä meni lapsivedet ja sitten seuraavana päivänä meni sydänäänet. Ite odotan nyt kakkosta ja oon nyt 28+5. Itte pelkään niin kovasti juuri tota 31+3 viikkoa, vaikkakin tuskimpa neiti tulee ihan samaan aikaan ku iso veikkansa. Kylläki tämä neiti meinas alkaa tulla jo rv. 25+6...

  Mutta enpä usko että sulle tapahtuu samoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti poikasi on kuitenkin päässyt hyvin elämään kiinni, vaikka syntyi noin varhain? En usko, että tämä masukki tulee liian aikaisin, onneks saan tietoa kohdunsuun tilanteesta reilun viikon päästä. Ota rauhallisesti ja koita levätä, vaikka taapero viekin huomion lepäämisestä johonkin aivan muuhun. Pidetään peukkuja loppuraskauteen! :)

   Poista
  2. Juu hyvin on kasvanu ja voi hyvin. Poitsun keskos kaveri on koko ajan sairas. Ekan vuoden aikana hän sai 12 antibioittia ja oma poika ei oo saanu vvielä mitää lääkkeitä eikä oo oikein ollu kipeenäkään. Ainoo on kehityksessä se mutta... 1,4 vuotias pikku herra ei vieläkää osaa oikein kävellä... Sama täällä. Mullaki on sitten TAAS polille aika katotaan kohdun suu ja neidin mitat ku on pieni kokoinen. Olispa se nioi helppo levätä, mutta ku on luonteeltaan niin riehuja :D Aina pakko siivota ja touhuta ja laittaa lastenhuonetta kuntoon ja ku on laiska mies joka ei jaksa ikinä siivota :D Helpottaa kyllä sen verran että poitsu on isällään, mutta ite en oo päässy käymään kattoo poikaa tän lepäilyn takia ku matkaa on kuitenki paljon... Matka kestää 1,45 tuntia.... Ja lapsen isä on kusipää eikä suostu että poika tulee mun luokse viikonlopuiks ja pyhiks... Saa sen kaa vielä stressata ku toinen on mulkku ja manipuloi kaikki puolelleensa... Onneks ens viikolla on aika lastenvalvojalle täälä missä asun niin laitan täältä lastensuojelun ja kaikki muut hoitaan asiaa mun puolesta! On jo oma asianajaja jo valmiina että poika pääsis kattoon äitiään ja tutustuun äidin ja isäpuolen kämppään! :) Ja tietty pikku siskoonsa ku hän syntyy :)

   Juu, todellakin pidetään että kaikki menee hyvin kaikissa asioissa! :)

   Poista
  3. Mulla on samaa riehujan vikaa, ei vaan malta mennä päikkäreille vaikka olis tilaisuus tai istahtaa alas :D. Harmi, että teillä on noin hankala tilanne pojan isän kanssa! Vaikea edes kuvitella, miten rankkaa sulla on. Ehkä tulevaisuudessa asiat lähtis sujumaan mukavammin :).

   Poista
  4. Hyvä etten oo ainoo :D Se on vaan niin vaikeeta mennä lepään, tai jos justiinsa on menny makuulle sohvalle nii heti tulee mieleen uus juttu ja ponkasee heti pystyyn vaikka kuinka sattuis :D

   No joo, mutta ittehän on kaiken takana... Jos ite pahoinpitelee mua eikä oo pojan ekoja 2 kk häneen kiinnostunut ja sit ku ero tuli niin oli pakko tehdä rikosilmotus ja lastensuojelu ilmotus, ei tainnu hirveesti tykätä niistä...

   Eiköhän, ja ku voi näyttää kuinka hyvä äiti mä oon tytölle niin eiköhä ne tajua että poitsulleki on hyvä äiti! ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.