perjantai 21. helmikuuta 2014

30+4

Lohisalaattia

Iskän ja Antin kans leikkarissa

Brownie

Omatekoinen mysli

Leipää mun miehille, en ite voi syödä vilja-allergian takia

Tässäpä sitä oli viimepäivien toimintaa. Leipomista, ulkoilua, vähän herkutteluakin. Kipuja on edelleen, myös henkisesti, kun Suomi meni häviämään Ruotsille! :D Noh, onneks maanantaina pääsee ideaparkkiin tuhlaamaan rahaa ^^.

Eilen imuroin ja keräsin matot pois lattialta, kun oli tänään tarkotus pestä lattiat. En sit jaksanukaan, on ollu paljon supistuksia, lantiokipuja ja reisiinkin sattuu. Sit vielä tuli paha olo ja ykä lensi. Ei oo kuitenkaan varmaan mahatautia, olin vaan syömättä liian pitkään (huikeet 4 tuntia..) ja verensokeri pääs laskemaan liikaa. Nyt on jo parempi olo.

Aleksi sanoi mulle yöllä, kun heräsin randomisti enkä enää saanut unta, että Antti oli ottanu vaipan pois unissaan ja pissannu sänkyyn. Aleksi oli sit vaihtanu lakanat ja Antti oli jatkanu unia. Aamulla, kun menin hakemaan poikaa pois huoneestaan, Antti oli taas riisunu vaipan ja arvatkaas mitä siellä sängyssä tällä kertaa oli. Kyllä, kakkaa! Joka puolella ja Antti-parkakin oli ihan siinä itsessään. Eikun vaan poika suihkuun ja lakanat taas pesuun. Mut miettikää mikä onni oli, että kelmutin sen patjan viime viikonloppuna!! Nyt siitä olis jo pissaa ja kakkaa, jos en oli tehny sitä :D.

Tällasissa merkeissä alkaa meidän viikonloppu, ehkä ensi yö sujuu vähemmillä eritteillä! Mukavaa viikonloppua kaikille :) !

2 kommenttia:

  1. Huh, tehomutsi :) Voi kun itekin jaksais leipoa, tehdä hyvää salaattia ja vääntää leivänkin vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, "tehomutsi" :D Päivät menee touhutessa ja illalla oon sitten ihan poikki, täytyis alkaa säästämään energiaa.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.