keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Haaste

Minut haastoi Beginning of a new life-blogin Milla :).Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseen..
3. ..ja keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

11 asiaa minusta:

1. Minun on aina ollut vaikea luottaa toisiin ihmisiin. Luottamuksen rakentamiseen menee usein kauan aikaa.

2. Rakastin pieniä häitämme, joita vietettiin 16.3.2012. Muistelen niitä edelleen todella usein  <3
3. Tykkään leipomisesta, mutta aina kyllästyttää siivota sen jälkeen.
4. Ennen tykkäsin käydä kaupungilla, kahvilla kavereiden kanssa, miehen kavereiden kanssa viettämässä iltaa ym. Nykyään olen mieluiten vaan kotona.

5. En pidä siitä, että meille tullaan yllättäen kylään. Tämä siksi, että kuljen kotona nykyään lämpimissä pitkissä alushousuissa/urheilukerrastohousuissa ja nuhjaantuneissa äitiyspaidoissa. 

6. Mietin liian paljon, mitä muut minusta ajattelevat. Oon koittanu päästä siitä eroon jo pitkään.

7. En voi lähteä kotoa, jos en ensin vähän siivoa. Eihän sitä koskaan tiedä, kuka tulee kaupassa/lenkillä vastaan ja haluaa tulla kahville. Surullista.. :D

8. Olen harkinnut ripsien kestovärjäystä. En ole meikannut pitkään aikaan, muuta kun vahvistanu kulmakarvoja, koska ei jaksa. Oisko laiskalle hyvä ratkaisu toi värjäys?

9. Meillä nukutaan nykyään 8-13 tunnin mittaisia yöunia putkeen!!

10. Olen kontrollifriikki.

11. Tunnen itseni hyväksi äidiksi erityisesti aamupäivisin tällaisessa tilanteessa: mies on lähtenyt hyvän aamupalan jälkeen töihin iloisena, olen laittamassa meille hyvää ja terveellistä kotiruokaa, poika leikkii olohuoneessa/katselee kirjoja, kissa ja koira nukkuu, vauva muljahtelee massussa ja radio Cityltä tulee hyvä biisi. Tänään oli tällanen hetki, ja oli niin ihana tunne, että olisin halunnu purkittaa sen ja laittaa pakastimeen talteen pahan päivän varalle :D.

Sitten vastauksia haastajan kysymyksiin:

1. Miksi ja milloin aloitit bloggaamisen?
- Aloitin toukokuussa 2013, kun pikkusisarus oli tullut puheeksi. Halusin päiväkirjamaisesti kertoa meidän arjesta ja uuden raskauden kulusta.

2. Millainen olisi unelmiesi vartalo?
- Hoikka ja vähän lihaksikas, aikalailla sellainen kuin minulla oli ennen tätä raskautta.


3. Mikä on inhokkiruokasi?
- Ehdottomasti siskonmakkarakeitto!

4. Millainen perheesi on?
- Siihen kuuluu äiti, isoveli, kolme pikkuveljeä ja pikkusisko. He ovat ikähaarukassa 13-23 vuotta :). Isoveljeni asuu meistä 400km päässä naisystävänsä kanssa, vanhin pikkuveljeni on Porissa varusmiespalveluksessa, ja loput asuvat vielä kotona samalla paikkakunnalla kuin minä. Ja mehän ollaan siis kaikki alunperin Kuopiolaisia, muutettiin tänne etelänvetelään tuppukylään vasta 2005.

5. Oletko käynyt ulkomailla?
- Olen käynyt ruotsissa kaksi kertaa , Norjassa, Virossa, Latviassa, Venäjällä ja Ranskassa. Näihin ei kuulu siis laivaristeilyt, risteilyillä olen ollut kaksi kertaa. Kerran ruotsiin päin ja kerran viroon.

6. Onko sinuun helppo tutustua?
- En oikeastaan tiedä. Olen aina vähän varautunut uusien ihmisten kanssa, koska tänne muutettuamme sain niin useesti siipeeni jos kerroin vääriä asioita itsestäni. Mutta sitten kun se suojamuuri saadaan rikottua, niin olen kyllä aika ulospäinsuuntaunut.

7. Mikä on lempihajuvetesi?
- Nyt mulla on käytössä, ja on ollut jo pitkään, Adidaksen Fruity Rhythm, ihanan raikas ja hedelmäinen tuoksu arkeen. Juhlaan käytän aina Yves Saint Laurentin Elleä. Se on kallis, mutta ihan ehdottomasti mun lempparituoksu ikinä!

8. Mitä mietit ensimmäisenä tänä aamuna?
- Mietin, että onpas mulla huonot alkkarit jalassa, kun uppoo peppuvakoon! xD

9. Onko sinulla outoja tapoja?
- Hmm.. No ehkä se pakkosiivous ennen ulosmenoa. Ja sit se, että näprään mun korvanlehtee jatkuvasti.

10. Kuinka onnellinen olet tällä hetkellä asteikolla 1-10?
- 10! Antti nukkuu päikkäreitä, ja mulla on aikaa olla koneella ja hörppiä muumimamman voimajuomaa!

11. Mitä suunnitelmia sinulla on alkuvuodelle 2014?
- Miehen synttärit on luvassa tulevana viikonloppuna. Yritän jatkaa liikunnan lisäämistä pikkuhiljaa viimeisiä raskausviikko kohden. Sit vaan vauvaan valmistautumista. AINIIN, Antin pottausharjotuksia, iltapullon lopettamista ja isojenpoikiensängyssä nukkumisharjottelua! Olis tavotteena, että Antti osaa jo suurimmaks osaks käydä potalla ennen vauvan syntymää ja ennen 1½-vuoden ikää olis pullo kokonaan pois käytöstä, se on venähtäny vähän turhan pitkäks. Lastensänkyyn Antilla ei oo kiire, vauvalle on kehto meidän huoneessa.

En nyt haasta ketään, mutta Millalle ISO kiitos haasteesta! Tätä oli mukava tehdä :).

2 kommenttia:

  1. Kohdat 5,7 ja 10 (asioita sinusta) kuulostavat yllättävän tutuilta, mutta en myönnä mitään ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa :D. Noi on toisaalta ihan hyviä juttuja, onpahan koti aina siisti. Mut toisaalta taas on kauheen rasittavaa lähtee minnekään ku aina pitää siivota! :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.