tiistai 12. marraskuuta 2013

Rv.16+1 ja "tyttö vai poika?" -pohdintaa

Eilen raskauteni laahusti siis seitsemännelletoista raskausviikolle. Odotan jo innolla puoltaväliä ja tietysti loppuraskautta! Viimeisinä viikkoina on ihan mahtavaa arvuutella supistusten lisääntyessä että jokos nyt lähdetään? no ei vielä.. entäs nyt? no ei vieläkään! :D. Omasta mielestäni se loppuraskaus menee paljon nopeammin kuin tämä alku, ensin odotellaan oireita, sitten toivotaan yli kolmannentoista viikon, että ne loppuu. Sitten ollaan väsyneitä ja päätä särkee, ja odotellaan mahan kasvua. Sitten odotellaan puoltaväliä ja sitten 30. raskausviikkoa! Ainakin itselläni näin :D. Minä todellakin ODOTAN! Vasta kolmenkympin jälkeen tulee (ainakin ekassa tuli) sellainen pysähdyksen hetki, että nyt on olo kuin raskaana olevalla, alapäähän tulee painetta, selkää särkee ja nukkuminen on hankalaa. Täytyy vaappua eteenpäin ja ihmiset kattoo hyväksyvästi ja tuntemattomatkin toivottaa onnitteluja vauvan johdosta :). Hihii!

Ollaan miehen ja sukulaisten kanssa arvuuteltu, että kumpihan sieltä nyt tulee. Itse huomaan koko ajan puhuvani pikkusiskosta, eli ei varmaan ole epäilystäkään kumpi siellä toivelistalla on ylempänä :D. En tietenkään pety pojasta, se tuo sitten ihan erilaista fiilistä meidän elämään. Ei tarvitse juurikaan panostaa vaatteiden hankintaan, koska Antin vanhat käyvät, mutta sitten voikin panostaa johonkin muuhun. Jos taas tulee tyttö niin saa ostaa ihania uusia tyttöjen vaatteita ja rahaa palaa! :D Teen nyt muutaman leikkimielisen testin, mutta en todellakaan ole taikauskoinen. Uskon sitten kun näen, joko ultrassa tai synnärillä :D.

Ensiksi kiinalainen syntymäkalenteri. Tämän mukaan Antti olisi ollut tyttö.
http://www.vau.fi/raskaus/Poika-vai-tytto/Kiinalainen-syntymakalenteri/
Nytkin tulee kiinalaisen syntymäkalenterin mikaan poika :).

Sit tällanen perus, muutan itseäni koskevat vaikka punaisiksi.


Poika:
ei pahoinvointia
et ole muuttunut ulkonäöllisesti, tai jopa hehkut
säärikarvojen kasvu kiihtynyt
tekee mieli happamia, ja suolaisia ruokia
eteenpäin työntyvä masu, raskautta ei havaitse kun katsoo ihmistä takaa päin.
vauvan sydämen syke hidas
potkut napakampia ja kovempia
tumma viiva vatsalla, jatkuu navasta vielä ylemmäs
sinulla on terävä ilme
olit yhdynnässä ovulaatio aikaan
odotat esikoista, tai edellinenkin lapsesi on poika
elitte leppoisaa elämänvaihetta lasta tehdessänne
kätesi ovat kuivat
olet rauhallinen ja hyväntuulinen
vauvan isä lihoo odotusaikana
jalkasi aiempaa kylmemmät
rinnoissa valtava muutos, arat ja turvonneet
poikaolo

Tyttö:
pahoinvointia raskaudenaikana
kukkiva iho, tai nuutunut olo
olet kiukkuinen
ikenet verestävät
vauva on kova hikkaamaan
vauvan potkut ei kovin rajuja
vauvan syke tiheä
närästys
sinulla on jatkuvasti salaperäinen lempeä ilme
vatsasi leviää sivuille
makean himo
olit yhdynnässä muutamaa päivää ennen ovulaatiota
viiva vatsassa päättyy napaan
edellinenkin lapsesi on tyttö
olitte stressaantuneita lasta tehdessänne
kädet aiempaa pehmeämmät
rinnoissa ei juuri muutoksia
tyttöolo

Tämän mukaan olisi tulossa tyttö.

Teen vielä sormustestin.
Sormustesti
Tämä on yksi suosituimmista testeistä. Tarvitset sormuksen ja yhden hiuksen (myös naru käy, jos hiuksesi ovat lyhyet). Sujauta hius tai lanka sormuksen läpi ja roikota sormusta odottavan äidin vatsan päällä. Pidä kätesi paikallaan. Jos sormus alkaa kiertää vatsan päällä ympyrää, on lapsi tyttö. Jos koru alkaa liikkua heilurin tavoin sivulta toiselle, on pienokainen poika.

Eli tyttö tämän mukaan olisi tulossa myöskin. Nyt vaan innolla odottelemaan rakenneultraa, joka meillä on 3.12 :). Tänään käydään pankissa ja kauppareissulla, huomenna menen omalääkärille ja torstaina sitten joko kouluun tai sitten sairasloma jatkuu. Keskustelen vielä lääkärin kanssa. Olin eilen yhteydessä opettajaani, ja hän oli sitä mieltä ainakin, että lepään nyt nämä viimeiset harjoittelupäivät ja palaisin kouluun joulukuussa, jolloin jatkuu taas normaalit oppitunnit jouluun saakka. Perjantaina taas kauppapäivä ja viikonloppu alkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.