perjantai 15. marraskuuta 2013

Rv. 16+4

Alkaa tämäkin raskausviikko olla jo voiton puolella, maanantaina alkaa 18. raskausviikko! Sitten on enää parisen viikkoa puoleenväliin. Odottelen ja mietin joka päivä rakenneultraa, haluan jo nähdä pienen <3. Ei olla vielä päätetty halutaanko tietää sukupuolta. Olen tällä viikolla tarkkaillut syömistä niin, että proteiineja tulisi tarpeeksi, se helpottaa vähän syömisahdistusta.

Eilen mieheni äiti tuli meille heidän kissanpentunsa kanssa tutustuman meidän Eemeli-kissaan. Luulin, että siitä tulis sellasta sähinää ja murinaa, mut Emppu olikin utelias tutustumaan pikku-Herttaan.

Tänään oli kauppapäivä. Nyt mies ja poika nukkuu, miehellä on tänään vielä iltavuoro töissä. Huomenna tai ylihuomenna hän menee taas hirvimetsälle, ja me jäädään viettämään laatuaikaa pojan kanssa kotiin. Koetan nyt kovasti päästä tämän pahimman uupumuksen yli lepäämälllä aina kun on vaan mahdollista ja yritän olla stressaamatta jostain siivoamisesta (aika hankalaa mulle). En oo moneen päivään jaksanu käydä pojan kanssa edes leikkipuistossa, vois tänään vaikka ryhdistäytyä, että poikakin saa vähän enemmän raitista ilmaa, kuin vain koiralenkkien verran.


Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.