perjantai 22. marraskuuta 2013

Perjantai ja neuvola rv.17+4

Tänään oli tosiaan neuvola klo.10.30. Lähin jo hyvissä ajoin kymmeneltä ajelee kohti keskustaa, siltä varalta ettei olekaan parkkipaikkaa terveyskeskuksen parkkipaikalla. Oli siellä kuitenkin, ja olin jo hyvissä ajoin neuvolassa. Tässäpä vähän kuulumisia (suluissa aiemmat):

Pissa: puhdas (puhdas)
Paino: 56,1kg (54,8kg)
Hb: 130 (135)
Verenpaine: 121/74 (116/77)
Liikkeet: ++ (++)
Syke: ++ 140-155 (++150)

Neuvolatädin kanssa juteltiin pitkään kaikesta mahdollisesta, kuten supistuksista ja näistä päänsäryistä, lepäämisestä yms. Painonnoususta hän sanoi vaan, että hyvin ja tasasesti nousee (ei ees oikeesti nouse tasasesti). Sydänäänet saatiin heti kuuluviin ja pikkunen potki ja töni anturia ihan koko ajan :D. Kohdunpohja alkaa lähestymään navan korkeutta. Ensi kerralla aletaan kuulemma vasta mittaamaan, ja sitä seuraavalla kerralla saan raskaustodistuksen Kelaa ja työnantajaa varten. Seuraava aika neuvolaan on rakenneultraa seuraavalla viikolla, 10.12. Enää 12 päivää rakenneultraan!!

Neuvolan jälkeen kävin tekemässä viikonlopun ruokaostokset ja hain siskoni meille, ja vein mieheni siskon koulusta kotiin. Tehtiin sitten ruokaa, siivoiltiin ja käytiin yhdessä pidemmällä vaunu-/koiralenkillä. Muuten ollaan vaan oltu ihan vaan löffäysasenteella. Soin tänään pitkästä aikaa hedelmäkarkkeja, ja mun päätä alkoi särkeä sen jälkeen. Tais verensokerit nousta liian nopsaan, vaikka söin kyllä ennen sitä jo hedelmää ja hapankorppuja välipalaks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.